免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 越野行

◆投诉◆志愿缘版主,您的做事方式怎可令人信服?

关闭 [复制链接]

逍遥你有无搞错啊?
老乌开哩个版块就系提供事务处理,
对总队有任何工作意见可以提出,既然论坛运作都系启智的一部分!
感请问...越也行距系到发哩篇帖又有何问题?
本人就吾觉得越野行感做有咩吾适当咯,
距都系反映有关我地总队工作意见来啊,
启智分论坛同分论坛版主吾属于我地总队工作之一咯喔???

而您却牵引出另一个矛盾?居然点燃起另一个炸弹?........
您说然然无资格,难道您有资格?
一来就以您私人恩怨闹左人地一番,
事后讲吾过人又叫人地沉帖....
虽然然然的确5系第一次闹人,不过今次哩件事距的确处理得好适当!
您却只发表您的低调办事作风?您本身感发帖评价翻人就已经吾低调啦!

您加入了启智几耐?........您系启智经历过一年以上的风雨未?您算得上知深????
您就评价然然处理得吾好////''''有无搞错?
然然...同阿然系两个人来夹~未考究清楚就话人用马甲....一睇就知您吾知深啦!仲扮鬼.......
哈哈...可笑....老实说,没您届长,您连09G上半月届长估计也当不成!
我之前都比人删过帖··一开始系有D心理5平衡··距凭咩删我张帖··但喜系一个群体入边做咩野都有距噶原则系度··有时5系3言2语可以解释到··希望你睇开D啦··
插一句:“一个巴掌打不响”,首先:越野行您好像搞错了“志愿缘分组”的本质。这里是为异性互相认识提供的平台,终极目标是让大家在此找到可一起过日子的人。所以您说要认识“GG”是不合时宜的!毕竟我是不会跟一个女性做朋友的,而这点应该是你没理解清楚而造成一系列下面您所遇到的情况。
論壇係用黎比俄哋d誌願者平時交流噶.
既然俄哋講野都諸多限製.
而且係如此無理.咁俄哋對你呢歌版主既能力會唔會産生質疑呢!
当然版主在处理上可以更圆滑一些,或者说可以再更好些。但到后来似乎大家的议论有些过激,所以希望大家还是冷静些,毕竟大家好像忘了事情的根本。志愿缘分组我理解是为了找异性朋友的,他应该不是一个交普通朋友的地方,而我在这里一直称呼越野行为“您”是觉得如果真要道歉的话,您也应该要说吧。
183# 大刺猬

就当系距无体版规.唔知道只可以征异性.
甘版主可以同距解析.然后叫距改下咖姐.
又或者话比距知系唔可以征友.只可以征婚.

根本从一开始就好容易解决.
但系版主一郁就删左帖.之后态度欠佳.
先令人觉得甘样不妥姐..
从楼主的贴子 一直看完最后的回复看得我是一脸的茫然与稀里糊涂好(精辟)的岭南文字普通话普及那么多年志愿者----作为一种精神:奉行的是自愿 自由推广和普及普通话 我们是不是有应尽的责任和义务??? ...倚风 发表于 2009-7-24 19:56
大佬 你有无睇到“广州人的网络社区”呢句话?唔通系自家既网络社区讲母语都唔得?甘我地应该系咩论坛讲广州话吖 甘迟早我地博大精心既粤语文化米会消失?
大佬 你有无睇到“广州人的网络社区”呢句话?唔通系自家既网络社区讲母语都唔得?甘我地应该系咩论坛讲广州话吖 甘迟早我地博大精心既粤语文化米会消失?
拾熟狗头 发表于 2009-7-25 20:06

就系咯..成日都强迫我地讲普通话.
唔通真系想广州话灭绝咩..
甘我地系主要活动.适当既场合讲普通话米得咯..
我觉得老乌应该处理一下一部分牛人了。
擒晚吵得未够,今日继续。
你地下半月噶究竟想得到D咩。
就为左一张帖,删未删咯。拿出个男人噶气概出泥好5好啊。
删左你一张帖,你系5系人地祖宗十八代出泥同你讲对5住啊。
而且版主本来就在程序上无做错D咩。不就系语气咋嘛???
你地无语气噶,你片面之词咬定版主语气5好
难道你地拉帮结派系到围追堵截又好正义咯窝。

越野行你觉得5觉得自己噶行为已经超越左一个志愿者噶标准,你噶量度去左边,你噶爱心又去左边。
189# wuhaoan
感到非常抱歉咯,又要同你倾几句咁,
首先我想强调,我地无拉帮结派,我地无叫志愿者黎体哩张贴,只系大家都留意张贴,要留言既喺距地既选择,我地控制唔到,我地无法强逼!
你自己一直话想张贴沉下去,但系自己又要复贴,而且每次复贴都会引发更多既争拗,令我不禁怀疑,伱究竟想点咯
本身张贴喺讨论越野行既事,但系因为伱既评论而改变原有主题,而引发更热烈既争拗,
再者,复贴既并唔喺越野行,点解你一直都话越野行点点点,点解一定要针对越野行黎讲?
189# wuhaoan  
感到非常抱歉咯,又要同你倾几句咁,
首先我想强调,我地无拉帮结派,我地无叫志愿者黎体哩张贴,只系大家都留意张贴,要留言既喺距地既选择,我地控制唔到,我地无法强逼!
你自己一直话想张贴沉 ...
吴嘉俊 发表于 2009-7-25 20:29

一个很可笑的志愿者。我真的很想笑,昨晚你的表现使我今天在公司娱乐了同事领导一天之久。
191# wuhaoan
非常好,把快乐带给伱了。
不过我认为这是比较严肃的问题吧。
191# wuhaoan  
非常好,把快乐带给伱了。
不过我认为这是比较严肃的问题吧。
吴嘉俊 发表于 2009-7-25 20:37

你知5知,我睇到你就觉得可笑。07噶人难道都甘······
不过好多谢你娱乐我,上班太郁闷,因为有了你依个·····咳·······
反正见到你真荣幸卑我见识到一件·····咳·····
吃饭先,你地喜欢就继续,我可是把你地摆了一道,刷左不少帖子。
辛苦你地继续站岗了。
193# wuhaoan
估唔到,伱就体左下注册日期,就话我喺07既,比较表面。
笑几好啦,不过唔好太不雅咯,伱知道点解噶~
但愿呢件事可以公平公开禁解决,资深志愿者唔好认为自己响启智耐,付出多就一副理所当然高高在上噶姿态。尤其系语气方面。新噶都唔好將加入志愿者噶热情放响呢D无谓事方面。与其你追究到底,到不如將呢D热情放落志愿服务当中。无论资深定系新加入噶志愿者都好,都系志愿者,毫无区别。