免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

做咩好似静晒甘既??
楼上:唔得,介绍左女仔俾距容乜易距挂住拍拖噶,顺其自然算啦...
楼下:如果你一个好好既frd明知自己做左d好hurt你既野,距都唔同你say sorry喔,
     你会点呢??

我又玩
骑骑骑
to楼上:甘我同距say sorry咯.
楼下:借问声,你用边只手撩鼻屎咖?

楼上:通常打机果阵就系左手食指,平时的话就系右手食指
楼下:你而家可5可以用口咬你脚指公?

楼上:无甘好舞蹈功底播,梗系唔得啦~~~~!P`S你得吗?我好好奇~!
楼下:如果你爱上你个好朋友的男/女友,你会点做?

P`S 依个游戏几好玩,我地系宿舍都成日玩噶~!支持~~~~!

楼上:我会shi忍,不过一定借头借路接近距咯,稳机会入位吖嘛...^_^
楼下:一个好老套既问题,问男仔你可以接受到条女大你几多?女仔你可以接受到条仔
     细你几多?麻烦俾一个年龄范围吖唔该...
大家要继续玩,我有好多野想问噶...

楼上:1年....1年以上就5好啦,,,
楼下:你系广青最中意或者最想服务既对象系咩?

楼上:耿系东康喇,仲使问
楼下:广青甘多老大,你最唔妥边个啊?骑骑骑

楼上:斋啡
楼下:你觉得广青边个最丑样?

下面引用由trbb2006/01/13 09:04pm 发表的内容:
楼上你觉得广青边个最丑样?

你点解会觉得斋啡.......????????
楼上:我觉得广青入边的花花最丑样
楼下:你稳到另一半未?????

回答:未!
楼下:你今日吃左咩?

楼上:我今天吃了人肉叉烧包(用trbb的肉包的……嘿嘿)
楼下:今年你估有无桃花运行啊?:)

楼上:一定无啦,因为我已经……:)
楼下:如果你男(女)朋友好多人追点算?

下面引用由schneider2006/01/14 01:00am 发表的内容:
楼上:一定无啦,因为我已经……:)
楼下:如果你男(女)朋友好多人追点算?
楼上:积极D咯,好明显你吾够啦……哈哈哈哈
楼下:最近公司发左俾你几多花红啊?:)
投诉斋啡,扰乱良好秩序,骚扰我发帖的自由!拖出去,打……

你地搞咩啊????几时发生甘多野家~!点解我唔知道既????

楼上:分得好小扎~!岩好够呢个月开支啊~!
楼下:你地会唔会为左完一个大话而讲更加多既大话呢????

你有咩系知噶??哈哈...
楼上:唔会,只要势头唔对,就会承认之前自己讲大话.
楼下:你觉得女仔应唔应该做主动呢?应该既话,可能做d咩??