免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

:em121:

好搞笑噶游戏 :em131:

下面引用由两杯2006/01/05 10:44am 发表的内容:
鸡蛋,我又过来帮你踩场啦!
哈哈,你甘八做乜鬼啊?!
好,楼上,我答你,我最爱既系自己!
楼下:如果你系女仔,你会否同细个自己既男仔拍拖?如果你系男仔,你又会否同大个自己既女仔拍拖?你可以接受既年龄 ...
:em221: 好采我迟左黎呢度姐~!如果唔系答你呢个问题未识我既甘多位老细都知道我LIKE边个~~!!!^_^
答反正题先~!!
楼上:依家为止系我自己啊~~!
楼下:你有无喜欢广青里面边位啊????

哈哈~~我又黎玩~~
楼上:有啊
楼下:广青边个最靓仔啊?

呵呵~~~~~~~~~~~~~~~~~~边个最靓仔,好似无边个波,暂时未识到

楼下:如何面对你嬲的人,用咩心态去面对呢???????

楼上:对我嬲既人,咪当距透明咯,无论系我面前定系我心入面,我都当距唔存在噶
楼下:有咩系最打击你既??

今晚被人耍啦~~~!!!!好打击我啊~~~!!!

你现在最喜欢边个???讲出名字

都要你肯俾人耍,人地先耍到你噶...^_^
楼上:王捷宇,e一刻都应该仲系对距有feel既...
楼下:如果你契既家姐/阿哥/细佬/妹 中意左你,你会...??

睇定D先咯~!点知道距系未玩家~!再睇下距适唔适合自己咯~!如果岩既~!考虑清楚既未上咯~~~!!!!
楼下:准备两个问题提问既~~!!!
第一条:认识我既人作答~~!!!觉得我点啊???要批评唔要表扬啊~~!!
第二条:俾唔识我既人答既~!觉得康寿老人院呢个服务点做得点啊???有咩需要改进啊?????

楼上:觉得你系一个轻轻似大灰狼既人咯...明唔明??
楼下:你可以接受男朋友矮过你/女朋友高过你几多??

只要真心相爱无论高矮、肥瘦、疾病、贫穷、财富都梧会介意咯~~!!大家老左之后又唔系一样高矮~~!!
楼下:你会唔会相信一见钟情啊???你会唔会相信一个人识左几日就会话喜欢你啊????

你好行货遮...废话...
楼上:我信一见钟情噶,虽然我可能唔多信识左几日就中意我,不过只要我都中意距既话我一定会尝试一齐噶...^_^
楼下:你好爱一个人,距未必爱你喔,你愿唔愿意用自己既肉体赌一铺,赌距发生关系之后同唔同你一齐??

绝对反对~!感情唔系利用肉体换反黎家~!肉体系无价家~!点可以甘样罗黎博啊~!加上我相信呢个世界着90%既男系发生完关系之后都会同你一齐咯~!作为一种补偿或者系责任感驱使啊~~~!!!加上感情系建筑于任何野上面既~!我觉得就唔应该用呢样野去赌一段感情或者试探一段感情咯~!毕竟呢D野一生人得一次家扎~~!应该好好甘珍惜好好甘保护距~!~!留反俾一个最值得你奉献一齐既人~~!亦姐系可以陪你行过人生最后一段路既人~~!!半句话讲就系你老公啊~~~!!!
楼下:点样先知道女仔系未中意自己啊???点样先知道有无可能发展啊???

你地两个玩晒得啦……

哇,我而家先发现喔,晕左!
点样先知道女仔系未中意自己啊???点样先知道有无可能发展啊???
答:我所知既应该系分2种架喔,,如果怕羞果D米见到你果阵避开你咯,如果性格开朗果D会想多D痴住你同你玩啊甘...有无可能发展啊?问距米知咯,,,,
楼下:介绍个好女仔比老乌得5得?