免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

楼上:5会
楼下:广青有边对情侣曾经当面亲吻?

楼上:ZHAIFEI同埋SILIANG,因为我有机会见到咯哈哈哈
楼下:你识几多个朋友系惯用左手既

楼上:半个,小新左右手都得...
楼下:三人成虎,你觉得e个成语岩唔岩?点解?

搭博头咯      
楼下:最难接受你噶男/女朋友乜行为??

食烟~!
你每个月既收入系几多

楼上:800-1000鸡
楼下:俾一个人拒绝左以后你见到距会点??

楼上:我会撞头埋墙跟住等S..
楼下:你中意食猪屎定牛屎.觉得边样好味D!

楼上:首先我两样都唔中意,所以无可比性,其次我未试过也不打算试,所以无法准确回答你的问题。
楼下:你最想得到一样什么东西?

楼上:神仙棒...仲要系真系可以帮我达成心愿个种.
楼下:如果你唔中意既人中意你,你会点拒绝距??

楼上:逃避距......!!!或者扮无事
楼下:有个富翁比100万你要求你女/男朋友同距上床,,你肯5肯?(100万喔霖清楚喔,可能你做一世你都未稳到甘多)

楼上:悟肯.....一百万数目好似好大..但系转眼你会使晒..系你得到100万同时你会失去比呢100万更多东西..爱情.亲情.友情.背叛.离弃.鄙视
楼下:有个富婆包起你...一个月1千万..你只要服从距..叫你做咩你就做咩..(悟会伤害到你身体..但呢个富婆有可能要你做D痴线举动例如光脱脱咁扮蜘蛛虾爬中信呢D)你又肯悟肯比距包!.

楼上:唔肯,因为如果我打到距服从我,月收入又岂止一千万呢?
楼下:如果你有好多钱但系你必须花钱包起一个人,你会包起边个呢?

楼上:感就当然系包起我中意嘅人拉
楼下:如果有人比1兆你,叫你同蜗牛仔结婚,你肯5肯

楼上:唔肯,我冇甘近
楼下:高妹唔收钱请你锄距一剂你愿意吗?

楼上:当然5愿意
楼下:数嗮广青所有绯闻关系出来