免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

楼上:好长好长好长......
楼下:孤独与悲伤哪个更好呢???

楼上:梗系悲伤啦,我几时都好开心既,如果悲伤肯定好快无事.
楼下:一pair真心相爱既人,你会因为咩事而唔支持距地一齐呢??

楼上:佢地系近亲,而且坚决要生细佬。。。感我就会叫佢地分开、、5好连累下一代
楼下:如果有第八号当铺,你会用咩换取咩

我觉得,现在一切都很好,其实,不需要换什么。
最想换,其实是时间,但事实上,换了不一定会有更好的未来,
那么,就简单一些,用15块钱,换一个每天会叫醒我的闹钟吧。

楼下:假如你是女生,你生气了,怎样哄你,你绝对会开心的?

hohohoooo...大间谍都黎玩真心话喔??!!
楼上:只要系我中意既tum我,就一定会开心咯.
楼下:你觉得点既女仔最麻烦你最唔中意??

楼上:生理上有男性生理器官咯女仔咯.
楼下:你觉得你想要咯幸福系咩野呢?

楼上:幸福的定义个个都5同喔 ~幸福就是样样事情都心满意足咯~
楼下:如果你喜欢左个男生,应该点样埋佢身至不会令人家觉得你5够矜持,而且自然大方呢?

楼上:呢个侯简单姐,自己去谂。
楼下:你最唔钟意边种男仔/女仔?

楼上:自大的
楼下:你最中意边种男仔/女仔?

楼上:我中意弹钢琴同打桌球噶男生
楼下:你最讨厌边种动物?

楼上:只要多过4只脚既生物都好憎,因为我好惊距地...>_<
楼下:你觉得最远既距离系咩??

楼上:最远嘅距离就系我永远达5到嘅距离
楼下:你在广青最多谢嘅人,点解

楼上:洪姐姐咯,当初冇距我都好难响广青赖甘耐阿
楼下:广青里边你最多得距唔少咯系边个?点解?

楼上:斋啡咯,如果5系多得距,我点入黎广青啊?真系唔少野架距
楼下:一个女仔正视你,你敢5敢望番距啊啦

楼上:點解5敢吖~~
楼下:我无野问..