免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

楼上:利是钱&唔话你知&多事啦你
楼下:如果我5想饮茶想饮咖啡,但系比人灌我饮茶,我应该点样反抗?

楼上:拿茶泼距
楼下:你最近一次发傻系为乜?

楼上:比人屈所以发傻
楼下:你系米觉得我越黎越有男人味

楼上:唔觉
楼下:你准备做咯一件衰野系咩阿?

楼上:杀左你。
楼下:你现在想做番件点既大事?

楼上:筹划紧一脚踏TWO BOATS~
楼下:对待友情同爱情可五可以一视同仁~

楼上:梗系唔可以,我对距无爱情先会有友情.
楼上:你点睇女追男??

楼上:好,非常好
楼下:你点睇老lu追鸡蛋?

楼上:用眼睇
楼下:你用边只手吃饭?

楼上:我用筷子食既
楼下:你点睇达达追+k??

楼上:+k跑得好快咖,你古系你咩,鸡蛋冇脚咯look下look下都追到你
楼下:luci可以同甘多个男生同时发生甘多关系呢件事你点睇啊?

楼上:当然系用眼睇啦
楼下:你对ghost成为LUCI嘅最新情人有咩睇发

下面引用由ch11www2006/02/02 03:57pm 发表的内容:
楼上:+k跑得好快咖,你古系你咩,鸡蛋冇脚咯look下look下都追到你
楼下:luci可以同甘多个男生同时发生甘多关系呢件事你点睇啊?
笑死我啦!!~
唔觉意,出左声添……
不过男女主角都好好人……大家一齐祝福距地可以稳到真爱啦!

下面引用由高§妹2006/02/02 03:59pm 发表的内容:
楼上:当然系用眼睇啦
楼下:你对ghost成为LUCI嘅最新情人有咩睇发
楼上:几好啊,唔错唔错...
楼下:你同bf/gf闹交,通常边个主动认错先??

楼上:我认错先咯,,因为无可能闹交,只有被距闹,,,就例如我将D野收埋5讲比距听,距就会嬲我话:而家有咩5讲得比我听吖?系米有野瞒住我?如果系距5讲D野比我听就会闹我:我5中意米5讲咯,你系米甘烦啊再问我嬲架。。。。
楼下:你地点解5信我同+K无关系呢?