免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 鸡蛋叮

真心话游戏~~~~你敢玩吗?荐

楼上:要睇下边个系配角咯,骑骑骑,趁机屈d娱记咯采访费都好咖.
楼下:今年第一封利是会系几钱阿?

楼上:500
楼下:团年饭第一道菜系咩?

楼上:五知。。因为都未吃
楼下:鸡蛋同某LU衬五衬

楼上:一d都唔衬...=_=
楼下:甘多lucicy同鸡蛋既绯闻,你点睇??觉得烦唔烦??

楼上:我觉得,既然大家都甘讲,就一定有理由咯.
楼下:你觉得边个同lucicy'最衬阿?

楼上:鸡蛋,因为个个都感讲
楼下:点解感多关于LUCICY同鸡蛋嘅嘢

楼上:因为距地衬咯
楼下:如果你男/女朋友,想要你陪距一齐裸奔,你会点做?

救命~!!!!咩事啊~!仲咩甘多关于我既野家~仲要全部都系假窝

下面引用由细细粒の良品2006/01/29 01:32am 发表的内容:
楼上如果你男/女朋友,想要你陪距一齐裸奔,你会点做?
楼楼上:骑骑骑 甘一齐咯
楼下:今日兜左几钱利是阿?有冇问鸡蛋同lucicy拿利是呢?

楼上:暂时有400几,都未见到佢哋。。。点囖利市喔。。。见到嘅话一定囖~~
楼下:知五知lucicy同鸡蛋几时摆酒

楼上:唔知阿
楼下:知唔知lucicy同鸡蛋几时生bb阿?

楼上:1年4季不断生
楼下:老LU如果见到啊边个有女朋友你认为距会点做?

楼上:我唔系距,唔知距会点播~!
楼下:如果你去人地度拜年,结果人地唔记得俾利是你,你会点做?

楼上:人地五记得比,问老豆囖翻
楼下:某LU同鸡蛋会生几多BB

楼上:一个,优生优育,国家鼓励政策,多佐罚款!哈哈!
楼下:广青的生日系边一日(即成立日)?