免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: qwe777007

关于霸位。

关闭 [复制链接]
庆幸我还是一个会改贴的人~
但个个贴度霸位,莫非识分身?
霸感多贴有咩用阿,都未够出位,睇我一张贴几有用,肯定出位。
所以还是低调一D,做得好自然会出位,好过去霸位,讲出了大家的心声。
所以还是低调一D,做得好自然会出位,好过去霸位,讲出了大家的心声。
smile0528 发表于 2010-8-10 12:32

有D文化哦,会压韵既。。
有D文化哦,会压韵既。。
angelleung 发表于 2010-8-10 12:40

我觉得发帖人系度搞分裂咯..
搞到大家志愿者系度吵架...
想法系岩,不过方法唔岩咯.
呢度系论坛,唔系你屋企..
你想吵系你地既事,但系唔好影响论坛素质..
搞到依家论坛素质降低嗮,
论坛唔单止得我地D志愿者,仲有好多人关注,
如果一个想加入启智既人见到呢D贴,
你话佢会有乜想法?
其实霸位,楼主应该经常性做清理,凡系"霸位,路过,支持",呢D冇任何实际用途嘅帖进行删除,甘咪仲好!?
志愿者更加应该自己提高素质.先唔好话霸位边个边个唔好.,做好自己先,最主要系自己唔好霸位.
经常性"霸位"嘅志愿者,请遵守"活动预告版"嘅规章制度,严禁霸位.
唔知道"活动预告版版规"嘅,请睇!
请各位志愿者在报名之前认真看清楚报名贴的内容,确定明白清晰活动内容、流程、注意事项才报名,报名请按规定填写相关资料,请不要填写与报名无关的内容,否则一律删除,谢谢配合!
国有国法,版有版规.!各位志愿者都请遵守规定.
唔好再讨论边个啱与错了.甘得闲系度讨论呢D冇结果嘅事,去参加多D活动好过啦.
做多D野比做表面要好~
帖子提到的现象的确是不良现象,,,涉及的当事人已经认识到问题的影响。所以大家就不要吵了,此贴就此锁定。
亚运就来了,大家开开心心,做文明广州人!