免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: qwe777007

关于霸位。

关闭 [复制链接]
这里指的“霸位”并非霸位后改帖的志愿者,而是只“霸位”不参加活动的,那么你又何必多此一举写上霸位呢?
顶顶顶.....支持楼主
D人霸位都系想博出位姐..
等人地觉得距好勤力甘参加活动..
不过真系好无意思咯,整到张帖加埋有几页嘅废话.
带队出确认都麻烦啦~
其实我想知道...有冇人知道10D噶杨凡有冇参加个活动噶..........5好意思...我目前净系见过佢霸位=v=

強勢霸位

D人霸位都系想博出位姐..
等人地觉得距好勤力甘参加活动..
不过真系好无意思咯,整到张帖加埋有几页嘅废话 ...
_烧鹅≒ 发表于 2010-8-9 22:55

感谢你的体谅,无办法伽啦!!!做骨干就系甘伽啦!!
其实我想知道...有冇人知道10D噶杨凡有冇参加个活动噶..........5好意思...我目前净系见过佢霸位=v=

X2

X ...
蓝威宝 发表于 2010-8-9 23:06

X3
=v=原来感多人都5知道噶........
回复 27# 蓝威宝

我都系喔..貌似见过距报了1次活动..但确认名单有无距就5知了
回复  蓝威宝

我都系喔..貌似见过距报了1次活动..但确认名单有无距就5知了
尕杰 发表于 2010-8-9 23:09

你5系话黄埔患儿果个嘛?都5系佢本人........
=v=原来感多人都5知道噶........
墨弦珉 发表于 2010-8-9 23:08

你太火星啦!!!

我地早就叫距做“论坛霸位王”啦!!!

未见其人,先见霸位!!

Xn.

PS:对于D毋素质即人系唔需要评论即,大家都有眼体,呢个世界绀大,乜鬼都有~米当增长下见识咯.哈哈.
你太火星啦!!!

我地早就叫距做“论坛霸位王”啦!!!

未见其人,先见霸位!!
蓝威宝 发表于 2010-8-9 23:14

我好耐没系论坛行过=v=不过我报名噶地方总见到他的身影.....由于佢噶头像深深吸引住我所以我特别留意佢=v=
其实霸位要重两方面睇~如果你系经常参加e个活动感你霸位系证明你对里个活动噶关注同支持,但系另外一方面你5参加噶活动都霸位噶话我觉得冇必要咯