免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 烦恼PK

[相片]“星梦宠物情”协助第七届祈福狗展活动相片

嘜原来呢个狗展感好玩嘎,哎,早知道我都参加啦~~~~~下次有冇人通知我啊~~~~~
甘有冇打算过写返篇支教史出来比我地睇下咧???好想知支教嘅生活係点样嘅。
烦恼PK 发表于 2010-3-17 00:05

经过半年的洗礼及开心的熏陶,终于又回到家拉...
翻来噶第一次冲凉..大概2个几钟吧,希望我的隔离邻舍不会因此而断水.....
大家可以去我的博客和网址睇睇我的支教照片和视频....
http://www.doyouhike.net/city/guangzhou/403971,0,0,0.html

http://mynameiswjyuyu.blog.163.com
   http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ2OTA5MTQ4.html

http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ2OTExOTcy.html
上面有晒我D绝密分享噶啦...或者中有好多精彩噶,+我Q比你睇啦...
嘜原来呢个狗展感好玩嘎,哎,早知道我都参加啦~~~~~下次有冇人通知我啊~~~~~
大胡子 发表于 2010-3-17 00:17

留意BBS,或者加入星梦宠物情Q群8418425。都可以的。
经过半年的洗礼及开心的熏陶,终于又回到家拉...
翻来噶第一次冲凉..大概2个几钟吧,希望我的 ...
茹茹MM 发表于 2010-3-17 00:49

睇来真係有好多新鲜野啵。慢慢睇下先,应该会好精彩下的。
有无特别钟意嘅牧羊犬吖???钟意迷你牧、苏牧、边牧、古牧定係其它牧咧??
烦恼PK 发表于 2010-3-16 23:58

特别中意苏牧,不过其他都一样咁得意哈哈
不过屋企养过噶都喺小型犬,松鼠狗同番狗仔哈哈
特别中意苏牧,不过其他都一样咁得意哈哈
不过屋企养过噶都喺小型犬,松鼠狗同番狗仔哈哈
hasakito 发表于 2010-3-17 00:55

哗,养埋晒D百厌星。会吾会激到你扎扎跳架???
哗,养埋晒D百厌星。会吾会激到你扎扎跳架???
烦恼PK 发表于 2010-3-17 00:57

哈哈,距地成日跳来跳去又钟意吠,我有时都几无奈
哈哈,距地成日跳来跳去又钟意吠,我有时都几无奈
hasakito 发表于 2010-3-17 01:03

正常啦,吾变成破坏大王整烂晒D野仲吾算好吖。
正常啦,吾变成破坏大王整烂晒D野仲吾算好吖。
烦恼PK 发表于 2010-3-17 01:10

好彩距地5会咬沙发鞋咁,最中意就系咬盆栽果D长叶(我地放系地上)= =
所以比块布距咬
好彩距地5会咬沙发鞋咁,最中意就系咬盆栽果D长叶(我地放系地上)= =
所以比块布距咬
hasakito 发表于 2010-3-17 01:13

比磨牙胶果两只野咬仲好啦,咬布或者咬盆栽有时都足够执到你晕系度都似。
比磨牙胶果两只野咬仲好啦,咬布或者咬盆栽有时都足够执到你晕系度都似。
烦恼PK 发表于 2010-3-17 01:17

距磨下牙玩下咋嘛,块布5会咬烂噶哈哈,所以我地都放心
盆栽就5好啦
距磨下牙玩下咋嘛,块布5会咬烂噶哈哈,所以我地都放心
盆栽就5好啦
hasakito 发表于 2010-3-17 01:20

甘都好D,都无我以前养果只狗甘大破坏力,连录音机都被佢咬烂埋。
继续帮老豆顶起^ω^
甘都好D,都无我以前养果只狗甘大破坏力,连录音机都被佢咬烂埋。
烦恼PK 发表于 2010-3-17 01:26

哇,咁犀利啊,你只狗真系牙力惊人
等你有时间就带你过去,就係甘简单啦。

PS:前提係学业为重。
烦恼PK 发表于 2010-3-15 23:14

好好好....我知道噶啦..~~