免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 烦恼PK

[相片]“星梦宠物情”协助第七届祈福狗展活动相片

IMG_1320.jpg IMG_1321.jpg IMG_1326.jpg IMG_1330.jpg IMG_1336.jpg
IMG_1349.jpg IMG_1357.jpg IMG_1367.jpg IMG_1413.jpg IMG_1416.jpg
回复 17# 烦恼PK 嗯嗯~~~下次一定参加~~~~~~~

IMG_1419.jpg IMG_1420.jpg IMG_1421.jpg IMG_1425.jpg IMG_1426.jpg
回复  烦恼PK 嗯嗯~~~下次一定参加~~~~~~~
10C328KAKA 发表于 2010-3-16 23:44

D狗狗得吾得意咧?????有机会嘅话可以通知你去参加的。放心啦。
IMG_1429.jpg IMG_1435.jpg IMG_1452.jpg IMG_1453.jpg IMG_1455.jpg
狗狗都好可爱啊,最中意牧羊犬
IMG_1457.jpg IMG_1469.jpg IMG_1474.jpg IMG_1491.jpg IMG_1495.jpg
看到D狗狗比赛好开心.因为我自已也有只大金毛.
IMG_1498.jpg IMG_1505.jpg IMG_1511.jpg IMG_1516.jpg IMG_1518.jpg
狗狗都好可爱啊,最中意牧羊犬
hasakito 发表于 2010-3-16 23:53

有无特别钟意嘅牧羊犬吖???钟意迷你牧、苏牧、边牧、古牧定係其它牧咧??
返左来GZ未吖??支教辛苦吾辛苦吖???
烦恼PK 发表于 2010-3-15 21:59

開心喺大于辛苦噶...过年就翻咗来啦...
看到D狗狗比赛好开心.因为我自已也有只大金毛.
09L179慧儿 发表于 2010-3-16 23:54

甘你之前执返来嘅哈士奇稳到佢嘅主人未吖??金毛同哈士奇住埋一齐,会开片架。

PS:14号狗展就有两只金毛同哈士奇开片,被哈士奇咬到出血。
開心喺大于辛苦噶...过年就翻咗来啦...
茹茹MM 发表于 2010-3-17 00:03

甘有冇打算过写返篇支教史出来比我地睇下咧???好想知支教嘅生活係点样嘅。

RE: [相片]“星梦宠物情”协助第七届祈福狗展活动相片 [最后一次更新啦]

IMG_1520.jpg IMG_1522.jpg IMG_1527.jpg IMG_1533.jpg IMG_1534.jpg IMG_1538.jpg IMG_1542.jpg IMG_1549.jpg IMG_1550.jpg

至此,两日狗展的所有照片更新完毕。。。。。。。。。。。