免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
返回列表 发新帖
楼主: kelvin91

10A360 kelvin 时数登计

所以米话勉强可以算一张。。我都无去05志愿者个张贴度登记噶。。
反正就1年1张时数贴,无咩必要开甘多
高§妹 发表于 2010-2-26 19:39

我都同你差吾多架喳,以前都係一年一张甘上下。以后就吾知会吾会了。
保持沉默,届时观察下楼主系点样厉害。
呵呵,我都想见识下K哥仔。睇下边个点有缘见面先。
烦恼PK 发表于 2010-2-25 19:47

距同七竟然请假~~~

唉。。。难得我甘辛苦挤时间过去,甘都唔比我见识下噶
佢好犀利噶。岩报中7个阵系写新人,点知1夜之间个报名个度又写佐旧人喔~~·
可能有块金牌~~新人变旧人~~下次可能是带队添啊
KELVIN
带队我一定参加,跟住距,去到边度都系欢乐谷。。

LZLZ~~~~教教我啊~~点样可以第一次去活动就做旧人噶??
距同七竟然请假~~~

唉。。。难得我甘辛苦挤时间过去,甘都唔比我见识下噶
乳酸 发表于 2010-2-28 23:42

吾係呱。你都见佢吾到,我就更加难见到佢啦。
LZLZ~~~~教教我啊~~点样可以第一次去活动就做旧人噶??
sphinxjds 发表于 2010-3-4 19:52

教埋我啦,我都想知点解吖。
教埋我啦,我都想知点解吖。
烦恼PK 发表于 2010-3-10 01:26

你点可以咁噶..~~K爷...
应该要叫佢迟d教埋我先得噶嘛...
哇、、、你继续干爸爹啦!!!>.<
你点可以咁噶..~~K爷...
应该要叫佢迟d教埋我先得噶嘛...
1mm 发表于 2010-3-13 18:48

甘不如稳一日约埋,齐齐去稳佢教下仲好啦。
烦恼PK 发表于 2010-3-14 00:25

好啊~~~开班授徒~~唔知有几多时数拿呢~
烦恼PK 发表于 2010-3-14 00:25

好嚄...好嚄....可以开talk
姓名kelvin会员编号10A3360
服务时间 服务点名称+服务时数
2.3         中一患兒     4H
2.4         芳村春運     5H
2.5           芳村春運  15H
2.6           芳村春運   8H
2.6         富力廣場     5H
2.7        芳村春運       15H
2.8          芳村春運    15H
2.9           芳村春運   15H