免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: kelvin91

10A360 kelvin 时数登计

我都想知以上嘅时数有无水份,既然有甘多人有争议。
我都想知以上嘅时数有无水份,既然有甘多人有争议。
烦恼PK 发表于 2010-2-25 14:23

其实登记时数呢样野,就靠自觉噶姐,如果真系要造假,真系无几多人知噶
若要人不知,除非己莫为
哇~你好有人气啊~张张时数帖都甘多回复~!
好崇拜你啊~!得闲教我"作"下嘢啊~
道行无你高啊~而且你好有毅力啊..难怪甘多"忠实"fans支持你
佩服佩服,人气真喺红~~~
其实登记时数呢样野,就靠自觉噶姐,如果真系要造假,真系无几多人知噶
乳酸 发表于 2010-2-25 14:40

睇下水平高吾高啦,高嘅话就睇吾出,吾高嘅话一眼就睇得出。

不过,甘虚无嘅野,作出来都吾知有乜用处。
三张时数贴.
你好强大wor·
强人。前排围观,留名要火。

、
吖K哥仔,今期同七仲去唔去啊?比我见识下你老人家咩样呢
乳酸 发表于 2010-2-25 14:06

呵呵,我都想见识下K哥仔。睇下边个点有缘见面先。
其实放宽来讲。。他系4张时数贴。。
其实放宽来讲。。他系4张时数贴。。
高§妹 发表于 2010-2-25 21:22

四张????几时又多甘一张架??
老乌米搞佐个每届噶时数登记贴噶。。。。个度勉强都可以算一张噶
老乌米搞佐个每届噶时数登记贴噶。。。。个度勉强都可以算一张噶
高§妹 发表于 2010-2-26 09:11

果张应该吾算呱,甘多人系度齐齐登记。
果张应该吾算呱,甘多人系度齐齐登记。
烦恼PK 发表于 2010-2-26 14:33

集体性质~~但都是佢个人的时数~~都可以算卦
所以米话勉强可以算一张。。我都无去05志愿者个张贴度登记噶。。
反正就1年1张时数贴,无咩必要开甘多