免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

冲口之多谢你地

不能同生 只愿同死 千秋万世 至死不渝 致比某人~~~~  敌人的敌人就是我的朋友

支持你啦.............

我去完今個星期~~都停了~~
次次都食言...今次我講真的~~唔食言了~~
明年先翻沖口~..

我都喺啦...
最開心就系同你傾計嘎喇.....我日日上Q...永遠就只有3個人系我同長期傾計嘎啫..

第一個就..你~然後...鴨鴨~~跟住我初中的同班同學~..

晚晚~就只有你3個~搵我傾計..同我解悶...
等我都無咁悶....

特別喺你啦~~傻b......

我有時..都唔喺幾開心的~~
同你傾完計之後~
都開心咗好多..

你放心啦~
我一定會比心機讀好個專業噶..

你以後嘎小朋友~就放心交比我啦...哈哈

唔講了~~去同七了..

遲到了~~哈哈
睇我對你幾好..
冒著遲到的~生命危險~都黎撐你..
支持你啦.............

我去完今個星期~~都停了~~
次次都食言...今次我講真的~~唔食言了~~
明年先翻沖口~..

我都喺啦...
最開心就系同你傾計嘎喇.....我日日上Q...永遠就只有3個人系我同長期傾計嘎啫..
...
foggyleoku 发表于 2009-9-12 07:11

不愧为我的好兄弟 鼯鼠~~~~~呵呵
傻b..哈哈

死了~~真係遲到了~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

555 死傻b 我真系迟到喇 555 入启智以来 第三次迟到拉 宜家9点都黎了 我先去到 北京路

用手機登陸的~~
你写的有好几个,都是传说中听过,厉害
呵呵呵呵呵呵呵呵呵…
龙姐姐,偶来啦!
点解5黎冲口吖!
我们会想你的哦!
龙姐姐,偶来啦!
点解5黎冲口吖!
我们会想你的哦!
Kit儀 发表于 2009-9-12 09:13

多谢 但不用想我~~~~~~~~~~~
冲口有你真好!
我也好久好久好久,真的忘了有多久没去了
冲口对于我来说,有许多难忘的回忆,我相信冲口会越做越好,
因为有你~~~各位加油哇~~~
别一大早就让我看到这么感性的东西好不好。
想想是个讨厌离别的人。
不要以为就写一篇这样的东西。就不来冲口了哦。
你写的有好几个,都是传说中听过,厉害
yjplpl520 发表于 2009-9-12 09:03

呵呵你系边个 居然听过我噶名号 失敬 失敬
别一大早就让我看到这么感性的东西好不好。
想想是个讨厌离别的人。
不要以为就写一篇这样的东西。就不来冲口了哦。
想想 发表于 2009-9-12 10:14

不是的我有难言之隐~~~~~~~
点解个个都发帖的。。。。仲要写埋我个名上来。。。。

不过,龙少系我好兄弟。。。顶一下帖先。。。
小龙老乡,你唔来我无男朋友啦....