免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 茹茹MM

尐茹崾祛支教喇...恫個位再见1年...

楼主:加油啊~~~~~~
加油拉。。。希望系果度可以改变你拉。。
支持啊~我都好想去啊~
ljq86 发表于 2009-7-4 00:30

JASON都来埋...多谢喔..翻来继续支持儿童...
好吴舍得你啊,不过我都会支持你家,加油,干爸爹
99438437 发表于 2009-7-4 10:27

多谢..识噶?...
支持小茹去支教,.反来后记得来参加星梦活动呀.回忆紧在边度见过你添.我一直都想申请去支教,不过吾知点申请添.
苹果仔0 发表于 2009-7-4 10:57

米就系星梦噶活动咯同AI...话晒我地都算半个邻居...
哈丷....加油加油..!!
楼主:加油啊~~~~~~
魔女 发表于 2009-7-4 11:55

大家都加油拉...
加油拉。。。希望系果度可以改变你拉。。
小飞漁 发表于 2009-7-4 16:45

你一直都5支持我...呢家肯讲呢句加油..多谢你吖...
小渔吖...我希望你5好放弃做义工拉...我知你都系一个有爱心噶人..不过你呢排变佐...5知咩原因..
5想你变成甘...翻来我地仲要一齐参加启智噶活动嘛...约定拉...
茹茹:支持你!有关教育既问题可随时尹我探讨。   
我有三十几年既教书育人经验,我地一齐讨论解决。
茹茹:支持你!有关教育既问题可随时尹我探讨。   
我有三十几年既教书育人经验,我地一齐讨论解决。
yurui 发表于 2009-7-4 18:46

好吖...余老师...有你呢句我就放心拉...
我到时有D咩教书上5识噶问题实麻烦你...
或者你几时得闲传授D你教育噶经验比我以防万一...
小茹,雖然我跟你見麵次數不多,可是我一定一定會支持你滴~~~加油啊~~~不要讓丟我們誌願者的麵子喲!!!嘻嘻!!!
老婆仔,比个任务你,帮PK妹妹同爱爱爷爷各稳个靓女翻来
小茹,雖然我跟你見麵次數不多,可是我一定一定會支持你滴~~~加油啊~~~不要讓丟我們誌願者的麵子喲!!!嘻嘻!!!
sisigri 发表于 2009-7-4 19:26

多谢...睇少我..点会丢假吖...我掂噶拉...
下次5会再5记得你个名噶拉....
186# 四眼08G114

THX
老婆仔,比个任务你,帮PK妹妹同爱爱爷爷各稳个靓女翻来
→莅簃~~ 发表于 2009-7-4 21:06

妹妹?...甘着系要稳男定女吖....