免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 茹茹MM

尐茹崾祛支教喇...恫個位再见1年...

在滨江家访组一起活动过,如今远赴贵州,勇气可嘉,贵州山青水秀,希望你在贵州有美好的回忆!!!加油!!!
云博士 发表于 2009-7-3 17:33

哇...多谢...我净系去过一次你都记得我...恩...我希望去到边都可以留低美好噶回忆...
今个礼拜我都报佐名去家访...
131# 烦恼PK  

我身体超好噶..应该就无咩问题...
梗系要提早少少去拉..5适应HANDOW5到...耽误佐D小朋友就5好拉...
茹茹MM 发表于 2009-7-3 09:32

做好晒准备甘啵。要打有准备嘅仗甘话了啵。

记得要操FIT身体啵。身体好是本钱来架。
老婆仔,要走啦5好5记得我啊抱抱
做好晒准备甘啵。要打有准备嘅仗甘话了啵。

记得要操FIT身体啵。身体好是本钱来架。
烦恼PK 发表于 2009-7-3 17:55

我吖妈噶口头蝉....身体系革命噶本钱...
老婆仔,要走啦5好5记得我啊抱抱
→莅簃~~ 发表于 2009-7-3 17:57

老公仔....我会记住你噶...
不过等老婆仔翻来,我都要备战高考拉
141# →莅簃~~

甘记得加油拉你....小朋友...
我5系小朋友!你最好5好响出边沟佬啊,否则后果自负
呵呵~~~加油~~~一场相识,离别赠言:。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。瘦佐先好翻来啊~~~
143# →莅簃~~
我5会系出边沟仔...只会搞外遇...你放心拉...
不过果D地方.....机会就渺茫D咯.....
呵呵~~~加油~~~一场相识,离别赠言:。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。瘦佐先好翻来啊~~~
zonda 发表于 2009-7-3 18:26

晕....呢个系我噶终极目标..竟然俾你爆佐出来....
加油!加油!加油!
广青大家庭永远支持你!
我吖妈噶口头蝉....身体系革命噶本钱...
茹茹MM 发表于 2009-7-3 10:10

晕。居然你都听过架。
愿你可以 留下共我曾愉快的忆记
当世事再没完美 可远在岁月如歌中找你
我5系小朋友!你最好5好响出边沟佬啊,否则后果自负
→莅簃~~ 发表于 2009-7-3 10:26

趁依度人少少,认左佢啦。细路女。