免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

我张贴又去佐边?

我张贴又去佐边?

我发誓,我无删啊...

我张贴又去佐边?

谅你都吾敢 甘你话呀 系吾系又赖个论坛呀
抑或点呀 你解释呀

我张贴又去佐边?

呢个.... 你问下冰山有无删啦... 我吾知啊....

我张贴又去佐边?

佢更加吾会删啦 甘中有边个有权利呀

我张贴又去佐边?

我发誓,  我都无删到啊~~~~~
可能系个论坛既 BUG 都唔定呢?? 得闲米再发过上黎咯。 我都想睇睇。

我张贴又去佐边?

男人发誓当食生菜啦

我张贴又去佐边?

对于有 D 男人(好靓仔, 专呃女仔果种),  我同意你既讲法。
但系,  老乌同老冰当然系例外啦~~~~~~~     生菜唔系甘容易食咖。 呵呵~~~~~

我张贴又去佐边?

呵呵~~ 知我者~ 非冰山也...

我张贴又去佐边?

下面引用由冰山上的来客2002/09/26 11:42pm 发表的内容:
对于有 D 男人(好靓仔, 专呃女仔果种),  我同意你既讲法。
但系,  老乌同老冰当然系例外啦~~~~~~~     生菜唔系甘容易食咖。 呵呵~~~~~
噢 你的意思我懂 即系承认你系。。。。
甘即系点 没解决到我的问题啦 次次都系甘 哼 激死我[/SIZE]
请问我昨天系精彩贴图版所发表的友坂理惠又去佐边呀
吾系第一次吾见贴咖啦 转或者删佐都讲声呀
张贴有咩问题嗟 :em172: