免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

论坛增加日记本插件,欢迎大家去写日记

在论坛首页点击插件再点击私人日记便可以进入自己的私人空间--日记本!
也可以自己点击 http://lisen.www83.cn4e.com/cgi-bin/day.cgi 进入日记簿
由于网站空间并不一定十全十美,广州青年网提醒大家对一些珍贵的日记记录做好备份工作,广州青年网虽然会定期对数据进行备份,但也难以报纸日记本的数据不会丢失,谢谢大家!

好啊~~我去及及先得~~

睇落又真系几得意呙~!~! 得闲上去写低 D 追女仔心得先。 多谢老乌又提供好地方啊。

老冰吾系话写咩话 追女心得?
俾女撇心得嗟呱  ^_^
笑死俺

下面引用由杏子2002/08/18 09:44pm 发表的内容:
老冰吾系话写咩话 追女心得?
俾女撇心得嗟呱  ^_^
笑死俺
老杏子,  所以话你真系自作聪明!!  追女仔系一个过程,  结果系点另当别论吖嘛!!

睬瘟你丫 你吾系在乎结果咖咩 你点会睇重过程 ^_^

我要写既就是俾人撇既心德喇!!!!
太多太多喇!!!  呜呜~~~
伤心啊~~~~~~~~~

我写咗我噶第一篇啦!内容就系悟知会悟会比人睇到噶呢?
如果悟会噶话,或者我以后都会上去写下噶!

岌岌!
    安全性高否?

下面引用由cuecue2002/08/18 11:48pm 发表的内容:
我要写既就是俾人撇既心德喇!!!!
太多太多喇!!!  呜呜~~~
伤心啊~~~~~~~~~
大家姐,好似人地比你撇多啵。

会悟会比其他人睇到你写噶日记咖????

下面引用由杏子2002/08/18 11:41pm 发表的内容:
睬瘟你丫 你吾系在乎结果咖咩 你点会睇重过程 ^_^
老杏子,  过程同结果当然系唔同啦~!~!  就好似追女仔同被人撇系两回事一样。  
计我话呢,  你都唔使系上面写咩日记啦,  有咩心事米直接同我讲米得咯。 嘻嘻嘻~~~~

睇唔到人地嫁,人地又睇唔睇到我嫁??????

只有自己可以看到自己的日记~~ 人地是看不到你的日记的

YEAH~~~正到啊~~甘我就可以安安心心写自己个心事囖~~~