免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

系等待中我地失去左几多呢?系等待中我地失去左几多呢?

因为等待,我地失去左太多。  
有D嘢系等待中来,有D嘢系等待中走 ....  
如果有一份感情需要你等,你会点拣呢?  
你会话:我等!系米?  
如果呢份感情系你唔肯定嘅,你会点拣呢?  
你会话:稳出答案!系米?  
如果唔肯定嘅唔系你,而系佢呢?你搞唔清佢对你嘅态度,搞唔清佢嘅霖法。  
你仲会甘答咩?  
对于爱情 ...唔好比爱你嘅人等待,甘对佢黎讲系一种折磨。你可以唔爱佢,但系最好唔好伤害佢。  
有人话,女仔都系天使,因为一个男仔而落入凡间咩?  
甘我会系边个嘅天使呢,边个又会系让我落入凡间嘅男仔呢?  
佢会系边度呢?佢都系度等紧?  
亦或者,我根本唔系天使,所以也就唔会有属于我嘅男仔 ....  
唔好比爱你嘅人等待,如果唔爱,就话比佢听:我地做朋友几好。如果爱,就话比佢听:我会保护你,唔会再比你受委屈。只系简单嘅一句话,会改变好多。  
唔系所有女仔都系甘懦弱嘅,亦唔系所有女孩都善于等待。  
如果错过,后悔也系于事无补嘅 ...  
唔好让爱你嘅人等待,甘对佢黎讲,只系伤害 ....   

咸蛋,你近排有勿林5开啊,

鸡蛋,我都话你系有D野啦.哈

当你作出选择嘅时候,就梗系会付出D机会成本架啦。唔使惗噤多啦,自己觉得岩就得架啦~~

下面引用由绿苗快车2005/12/23 01:42pm 发表的内容:
咸蛋,你近排有勿林5开啊,

哇~!!!连绿苗快车都出黎啊~~!我点可以唔撑下场啊~!! :em213:

甘使5使我出来撑埋啊??? 汗~~~~~``````

甘俾面啊~!!
^_^