免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

我变左,所以我唔开心啦......

无错,你系变咗,变到只需揽住某某人就已经好开心,开心到连我哋都唔记得咗。乜你仲会记得我哋嘎?

你系变左啦
变到我同波波都吾认得你啦

变左可以改返转头嘎嘛......
呵呵,吓亲D人添......
                                公     告
    就以上言论对部分人士带来不安,本人在此深感歉意,并对此进行深刻检讨。

小灰狼

检讨中......
......
再检讨......
......
继续检讨......
......      

吾该写份检讨书先    ^_^

唔该写份一万字嘅检讨书过嚟啦~`

一万字嘅检讨书
    ...... ...... ...... ...... ...... ......
...... ...... ...... ...... ...... ...... ...
... ...... ...... ...... ...... ...... ......
...... ...... ...... ...... ...... ...... ...
... ...... ...... ...... ...... ...... ......
... ...... ...... ......。

小灰狼
                              9.7.5002

晕死..我捻爱情始终会另人改变左d d..呵呵...

呵呵,最怕就喺改变左自己嘅发光点......

大灰狼,不如讲下你既遭遇啦,你系米被一样好似箭的物体射中,然后被人拔了出来,所以搞成甘?

呵呵......
一睇就知道唔喺人哋掹出黎嘎啦。
都话喺自己变得唔可爱喏......
呵呵......
人真喺永远唔可以太放松自己,
有D时候往往机会喺身边都唔识捉住......

[这个贴子最后由千个太阳在 2005/07/10 09:59pm 第 1 次编辑]

甘你都好D,无甘伤。支箭插得越深,拔出来后就越痛,最好就是不被箭射中,或者能够永远不拔出来。至于有没有把握机会,箭是从侧根刷过,是皮外伤,不用怕。

5惊咯...伯伯你加油噢...幸福幸福的

呵呵......好!!!
我嘅功夫未到家,一插就屎......
有D时候真喺要支持大家多拍D拖,
甘样起码都识处理一D感情上嘅问题。
唔好学我甘一窍不通,似个白痴......
呵呵,有乜嘢会比因为唔会而分开,更令人受伤嘅咧???

to 狼伯伯
这样很正常,有谁一开始不是白痴的?也有很多人因为不懂得而分手。趁伯伯你还年轻,找过第二个机会啦,不过我觉曾经爱过已经足够了,哪怕是一瞬间。

呵呵......
我觉得去爱喺一种幸福,
人哋爱你喺你嘅福气。
边个唔想同自己爱嘅人一齐去享受幸福+福气啊???
呵呵...............