免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

女同志们!你们既软弱做就了更多既犯罪~!!

D女仔5敢,你米闹距死变态咯!!最憎呢D人架。。比我就打镬金既距,当然,要看下距大5大份啦。。我好欺善怕恶架。。觉得5够打米哩埋1,2边大叫距博蒙咯,距睇我5到就得啦,咔咔咔
我都试过比女仔博蒙啊,稳个胸抽我只手既水。。讲真架,你米以为讲笑

如果我系你唔会影低距咯  d痴汉一般都系怕死嘅 一见人地恶距就好似蔗菇敢嘎啦

老达~~系未真架?你自己浑水摸鱼吧?哈哈~~~

身为一个正义的市民,我会用我的身体去保护MM既PP~~~~~~咔咔咔咔~~
我都经常俾MM个胸抽我只手既水啦~!好正常姐~~~~又唔系有意既
如果我系果个MM,我会用鞋跟狠狠地踩距只脚趾,大大力打距只咸猪手度~!!!!
晤好俾我见到痴汉吖~!

***** 版主模式 *****

该贴子是管理员从<a href=forums.cgi?forum=4>志愿营地</a>转移过来的!

下面引用由trbb2008/05/28 01:47am 发表的内容:
D女仔5敢,你米闹距死变态咯!!最憎呢D人架。。比我就打镬金既距,当然,要看下距大5大份啦。。我好欺善怕恶架。。觉得5够打米哩埋1,2边大叫距博蒙咯,距睇我5到就得啦,咔咔咔
我都试过比女仔博蒙啊,稳个胸 ...
最后果句...好令人难以置信嘎喔

好难令人5信架。当年好后生,个样靓仔未残。。所以D女都好欣赏我

无言``
                    钕噶太傻
                    男噶太衰格..

我觉得,这种情况下,你们既软弱就等于犯贱!除了做就了更多既犯罪,还等于自己犯贱。
这种情况下,女人们应该懂得保护自己,不懂得爱惜自己的人不是犯贱吗?

千个太阳你系米去左结婚了

[这个贴子最后由千个太阳在 2008/06/05 11:17am 第 1 次编辑]

楼上,我结婚的时候可能就是你抱孙的时候,你慢慢等吧。你又不介绍女仔我识,介绍只猫给我都好啊。

下面引用由summer20072008/05/29 09:33pm 发表的内容:
最后果句...好令人难以置信嘎喔
距嘅意思系
【影片名称】:(天然素人)Tokyo Hot 达人逆痴汉
【影片主演】:老达
【影片格式】:RMVB,407Kbps, 解析度 640*480 (4:3)
【影片時間】:0:47:49
【影片大小】:164MB
【是否有碼】:无碼
【種子期限】:5种删档,不定时补种,请大家自觉做种,谢谢合作!
【上傳軟體】:bitcomet1.0

感女仔应该点做啊?
踢据下面?

作为女子可以用鞋争踩佢..或者是拿手争琢佢咯....或者是话"你想点啊..想偷嘢啊"或者是直接既"非礼啊"就咁咯...
[这个贴子最后由3647543在 2008/06/25 02:45am 第 3 次编辑]

[color=&#35;0000FF] 你们既软弱做就了更多既犯罪~!!

今日下午喺新市行完街之后就上咗XX路车搭翻学校....刚上车冇咁多人...后来去到XXX站之后上咗好多人....我行入去车中间唔小心逼到个MM佢用某种眼神望咗吓我.....我更是冇理佢啦..就稳咗个空位企定啦...手上既嘢真是好重啊....一手拿嘢一手扎扶手....过咗阵上咗堆人...跟住有个麻勒佬就逼埋来我哋哩边....来到刚先嗰位MM后面就停咗车开咗阵我见个MM唔知做咩郁(挪动)来郁去做咩...咁就望去佢后面啦...原来嗰个死人咸湿佬系度摸佢PP....佢见个MM就郁(挪动)但是又唔出声就继续系度扎....大概都持续咗十几秒了..我见咁样就大声咁咳咗几声啦...个咸湿佬见到我咁样就缩咗手..个MM就行咗步离开嗰个范围...但是车上太多人了...到咗第二个站个咸湿佬仲大胆咁摸咗几吓个MM先扮拿嘢行去车尾........我见佢走开咗就话个MM佢点解唔敢大声嗌,就算是话佢是咪想偷嘢都好啊...点知道个MM竟然面红红咁唔出声就讲咗声多谢....极度无奈啊......
         隔咗阵就到联和站个死人咸湿佬竟然继续系度摸另外一个女子啩...我见嗰个女既避开行埋边...又多个受害者..都是选择唔出声.终于到咗XX站停了...个咸湿佬拿住啲嘢行落车...之后两个MM就好恶咁系车度望住佢....我心霖"你望都冇用啦...畀人哋抽水又唔敢出声啊.."唉....所以话好悲哀.....好无奈...唉...自己帮人出到声了...佢都唔敢为自己作出保护!!!
             女孩们...你们要学会自我保护啊....要不以后不是遇到非礼这么小的事情
了...可能会让这些罪犯更进一步的犯罪啊....
                好无奈哦.....
:em39:  :em39:  :em39:  :em39:

[br][br][color=&#35;990000]-=-=-=- 以下内容由 36475432008年05月28日 01:21am 时添加 -=-=-=-
其实哩啲事都唔是第一次发生咖啦我霖...结局如何就好难讲了...所以各位女同志最好就学好自我防范......一唔是损失既是你哋自己咯...