免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

[求助]帮朋友征婚

[求助]帮朋友征婚

身向:160CM
长发
果然够简洁……

[求助]帮朋友征婚

人地165啊....
不过要求.180...高.实在高

[求助]帮朋友征婚

我..单身..男性..   身高173cm.. 短发..
我既生活圈子好细..基本上都无乜机会识到其他异性..
冇人特别帮我寻觅另过一半..
我对女朋友的要求好简单..正常女性..身高165cm或以上(温文尔雅,心地善良)..
有意者请跟帖..或留低QQ..
多谢合作..

废话讲完,180CM要求太“高”,两个人企埋一齐大家都觉得衬就得啦。

[求助]帮朋友征婚

哈哈,身高180已经否决左好大一部分人喔
没可能简单度只要身高吧,甘品性呢??

[求助]帮朋友征婚

样貌唔睇?品性唔理?收入唔计?家庭无所谓?就只系要求身高?
呢D唔系叫征婚挂.......

[求助]帮朋友征婚

楼上为何咁激动吖?

[求助]帮朋友征婚

距都系为左下一代嗟...所以要搵隔高D既...
各位仁兄唔好咁激动...

[求助]帮朋友征婚

^^
我有个朋友185CM既,啱唔啱啊,会唔会超高啊

[求助]帮朋友征婚

稳鬼佬啦!包你欢喜,一系去国家篮球队\足球队一定有,祝福你^^

[求助]帮朋友征婚

高,实在是高!也实在是简单!
竟然没其他要求!
哈哈!

[求助]帮朋友征婚

呵呵~~
几好啊,其实女噶165应该好容易稳到合适的~或者发张相片出来大家look下~~

[求助]帮朋友征婚

以貌取人,失之子羽!单凭身高就可以决定一个人的好坏?未免有点随意了。

[求助]帮朋友征婚

下面引用由冰山上的来客2008/05/07 09:48pm 发表的内容:
以貌取人,失之子羽!单凭身高就可以决定一个人的好坏?未免有点随意了。

老冰係因为冇机会应征,所以感到失落,先讲啲咁嘅嘢吧?

[求助]帮朋友征婚

楼上,老冰也挺高大威猛的,怎么会没有机会呢。
“身高165cm”
“距都系为左下一代嗟...所以要搵隔高D既...”
女仔165cm来说,不算矮也不算高,怎么就要找个这么高的男朋友?太高不一定好,看人总要低头。若真为左下一代就应该考虑的不仅是身高,还有很多呢,太天真了。

[求助]帮朋友征婚

你系米有问题啊``女噶先165.点解稳男噶就要180以上啊``
男女高度相差甘大.距地KISS果时米好辛苦.
个女米要担凳籽``你话系米啦``
哈哈``