免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

【3.13 半天】關愛海珠 羊城驕陽 活動分享

今天雖然系半天但都有志願者系過來的,雖然今天太陽俾琴日大好多,但志願者們都堅持到中午12點啦~ 好多謝3.13號眾多位志願者過來啦~ 今日情況比琴日好好多,雖然早上客流并無琴日咁多,但都一樣能處理好~ 我系今日真系為呢個點付出好多啦~ 但都是值得嘎~ 今日無端端俾海心沙公園裏面的蚊子咬到我起左好多蚊子嘎罪證但我都堅持到最后無放棄~ 今日影嘎相無咁多~ 但都有一兩張嘎~ 分享上來先啦~
    13.jpg    早上,有部份志願者未到就玩遊戲等她們到~

9.jpg    DJ 在同志願者們講緊新人指引兼安排崗位~

10.jpg    俾4個志願者華哥帶去 江邊果邊企崗~ 因為果邊好多遊客踩草地~

8.jpg 華哥同佢朋友合照啦~ 嘻嘻~

12.jpg    關愛海珠支旗就掛起檢票口到~ 隨風飄揚

11.jpg    活動結束了` 各位回去休息開分享啦~
今天雖然系半天但感覺狀態都好~ 但系我希望儘量多D人報名~ 希望唔好報名以後就唔去啦~ 下次希望會繼續有好多人過去海心沙支持呢個點啦~ 今天的事都冇咩特別~ 只要留意一下有冇人系海心沙到派傳單就可以啦~ 因為關乎于傳單系咪果D不法分子的傳單影響唔好啦~  期待下一次活動~
继续第一个来支持一下~ 嘻嘻~
支持關愛海珠の羊城驕陽活動
回复 10j689 的帖子

多谢梅子噶支持~ 我哋会继续加油啦~ 哈哈哈
来支持一下~ 嘻嘻~

支持......
支持下先
支持支持!