免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

女朋友问男朋友既十大低死问题

1 行街好悶, 行黎行去都係果度!
答: 大姐呀, 同你拍左咁多年拖, 仲有邊度未去過丫...

2) 點解唔同我煲電話粥?!
答: 我一日最少都陪你4-5個鐘, 有乜都講晒啦...唉哎...

3) 同我一齊只係想do野!?
答: 性係人既需要, 尊重你係我girlfriend先只對你有性既要求。
唔通你想我攪三攪四咩,日日五姑娘唔掂架...

4) 床上口花花, 床下冷冰冰?!
答:讚美當然係情最濃時發出架啦,唔通你呵緊屎讚你性感咩大姐呀~~~

5) 去街成日"及"女?!
答: 你又何嘗唔係"及"緊仔呢...愛美係人本性..."及"下唧又唔係禽佢....

6) "愛唔愛我"?!
答: 我一日講十次好未, 你明知唔係發自內心都要聽?!呢句野
當然係男人最想講既時候先會講...唔好再立亂問喇.

7) 我同你亞媽跌落水, 你救邊個先?
答: 頂! 邊Q個係第一個諗呢條問題既呢下?
拿拿聲的佢去打把啦!你兩個都跌晒落水 ,我就梗係報左警先啦,
我跳埋落去,邊Q個救我地呀 一齊死麼?!

你幾時娶我架?
答: 你亞媽幾時大發慈悲免收禮金, 我咪娶得起你lor...

9) 你愛我有幾深?
答:用"米"定係用"尺"黎計呀...我點先搵到一個標準去話你聽呢下?

10) 我老左你會唔會仲咁愛我?
答: 大姐呀...呢個問題我驚過你啦...頭又係我光先,
更年期又係我黎先,我老左你仲愛唔愛我呀下...

经典!
= =!好勉强.
冒耐死........
Verna 发表于 2011-8-3 14:24
冒耐死........

有咩好无奈喔。。正常。。不过性就。。。觉得有些过分,。。
极度赞同