免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

正宗嘉禾好男人(地道口音)

=============================路过==围观....

A、B股、基金

玩埋股指期货

点解偏讲中石油

快D改下
嘉禾都有自己口音?
上传D相俾靓女们挑选下啊嘛,得过讲字,边知道有几“突出”同“平凡”者。
响广州嘅北部地区(北郊)居住着一班机智勇敢温柔靓仔善良嘅男人---嘉禾街男人。嘉禾男人凭借佢D嘅俊俏外表,温柔嘅内心,已经征服晒大江南北嘅女性,越来越多嘅女生将拜倒响嘉禾男人嘅牛仔裤下,哇哈~哈~哈  艾呢嘅目标就喺:冲出亚洲,走向世界!迎接未来!
   人呢成日都话中国南部嘅男人性格细腻,对女人更喺呵护有加,但身材似乎缺少佐D男子汉嘅气概;西方男人则高大威猛,男人味十足,不过又唔识去倾听女人嘅心声喔。而位于广州北部地区(北郊)嘅嘉禾男人呢“去其糟粕,取其精华”,将一介完美男人嘅形象体现得淋漓尽致。
   如果你拉阵仲未有男朋友,咁你就拿拿声搵翻介嘉禾街男友。机不可失,时不在来。响众多嘅嘉禾街男人中总有一款岩你口味!
   如果你拉阵有介男朋友不过唔喺嘉禾街男人,咁你拉阵可以毫不犹豫咁同佢讲分手。嘉禾街男人资源有限,欲搵从速!广大嘅女同胞,你呢要冧清楚自己嘅将来!!
   如果你拉阵嘅男朋友喺嘉禾街男人,咁你拉阵非常好彩有件抢手货嘅同时,喺唔喺应该提高警惕,小心俾人翘墙脚呢!
   天下最好嘅男人响中国,中国最好嘅男人响嘉禾街!!
   今年过节唔嫁人,要嫁就嫁嘉禾人!
白云区嘉禾街向来人杰地灵,民风淳朴.得天独厚嘅地理位置孕育出精明强干嘅嘉禾人.总体来讲,一方水土 造就一方人,天降恩泽哺养佐一班嘉禾男人, “使得嘉禾人男俊女靓,文武双全.男孝女德,风度翩翩.” (你地唔觉得系真噶咩?)
而嘉禾男人又以其特有嘅气质同埋魄力赢得佐国内外女籽嘅倾暮。霎时间响中国除佐石油之外,嘉禾男人就喺中国第二短缺资源.
   所以呢,嫁来嘉禾喺当时少女们嘅最大心愿,嫁俾嘉禾人一时间变成时尚嘅新潮流.
   同埋呢,嘉禾人不嬲都好有才华,低低调调, 都喺长相比较好嘅,(有D好突出,有D好平凡) 所以,嘉禾街嘅男人俾到自己女朋友或老婆一份无形嘅自豪感.
   俗语讲得岩:“每介成功男人嘅背后都有一介女人.”其实正确咁讲:“每一介幸福嘅女人背后都有一个深藏不露嘅嘉禾街男人!”
   要冧住把握将来嘅话,请快D考虑同嘉禾街男人交往Or嫁俾嘉禾街男人啦!

睇完千其无踩甘尽,转过来的,仅供娱乐