免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: kelvin91

10A360kelvin时數登記

kelvin哥,服左你啦
15# 沙漠小鸟
我真系5知哦,距甘簽俾我哦,5同通我5要呀
15# 沙漠小鸟  
我真系5知哦,距甘簽俾我哦,5同通我5要呀
kelvin91 发表于 2010-2-16 13:09

笑话!除咗第一班嘅志愿者有部分系带队签咗时数外,第二班的全部系都带队签名,叫志愿者自己签时数,好令大家唔是系到挨冻!但好明显好多人都见唔到阁下系第一班集中时间就到达(那怕系前期活动结束前)!你迟到,你放飞机,我都唔会出声!但是你报前期唔到,又签10H嘅话,我系绝对唔会扮睇唔到!都系果句,做人要厚道点!
楼主!米鬼理上面果个沙漠小鸟拉!
你都话你咩都唔知嘛!甘你可以签多d你唔知道嘎时数上去架嘛!
你地俾你就要..唔知道咩都要...你又几抵得谂窝!!
记得啊!你地俾包违禁物你啊你记得袋好啊..米发贴啊..
不过我都替你不奋..其实你可以唔去活动然后直接喺屋企自己签时数架嘛..
哎呀....睇黎2个星期你就可以做到7星级会员拉!

好似楼主这类的“同伴”又何只一个半个啊,
我感打包票,就这个帖里喊楼主不是的就有好似楼主一样的。
系度顺便讲句。
09年下半月开始好多志愿者讲真,很不是路。
想当初我系熬左4日而且系连续4日甘创下噶1个星期1星噶记录
依家D小朋友随便就泥个1日1星本日一星。
时数这个系时候改下拉,改到依家志愿者变晒质。
路过一下....
貌似好激烈.....
都几巴闭喔。。。
我林你继续甘落去。应该好快去到天使级噶啦
你就系传说中,参加活动过程,话有免死金牌噶新人?
人才我系5希望见到距流失噶``
希望你可以继续努力参加活动,打破何姨噶天使级速度噶记录,我看好你哦!
你就系传说中,参加活动过程,话有免死金牌噶新人?
人才我系5希望见到距流失噶``
希望你可以继续努力 ...
爱,永无止境 发表于 2010-2-21 22:22

我都放长双眼睇下楼主你几时可以破到何姨或者我嘅记录。仲要睇下你可以雷到几多人。

PS:我都N耐未记录过时数罗
PK..你成2千几。。都系超我噶算啦。。我得千几。我林他应该好快得噶啦。pk你5洗等好耐
真想睹一睹你芳容啊~
知能说句强~~~
PK..你成2千几。。都系超我噶算啦。。我得千几。我林他应该好快得噶啦。pk你5洗等好耐
高§妹 发表于 2010-2-25 14:45

你千几???吾多信,睇怕同我一样,有好多未记落去喳呱。

我就係知会被人超姐。
又一个10A届的学习榜样!厉害啊!