免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

___嗯, 嗯嗯./ 嘅 2O1O"長跑"記錄

各位街坊街理.. i 初來貴景,
              希望大家 多多支持,少少鼓勵..小小宣揚,多d捧場!!~
                                             ___多謝多謝,

會員編號: 09H490
活動名:   嗯嗯嗯

星數:     2
依排去開: 微笑
O9累計總時數:115h

日期            服务时数           服务点              签卡人

1O.01.03                   1O                       微笑                          老虎
     01.17                     5                       微笑                          梁狗
     01.30                   15                        微笑                         奇洛
     02.01                   15                        微笑                          Q魚
     02.02                   15                        微笑                          Q魚
     02.03                   15                        微笑                          奇洛

隨帖附送,精美附件1.份!!~數量不限,送完再送..嘻嘻
                      附件:http://bbs.1205.cn/thread-30200-1-5.html

[wmv]http://www.madringtones.org/tones/ready/15/377901/files/377901.mp3[/wmv]
繼續努力啊

多謝多謝~我會噶!!
劲嚄..!!!!!!!
支持支持支持支持
努力,加油~
哈丷..
嗯嗯嗯..
硪黎啦..
喺米恏開心咧??
譆譆..
夲秂甚少麮秂哋時數帖咖..
睇硪幾捧伱場..
哈丷..

做咩登記左時數..晤話吡夲小姐聽吶??
漥鉲鉲..
硪5號6號麮東站啊..
伱都黎啦..
譆譆..
支持一下!!!!!
你昆我地昵D小朋友
精美礼品丫
我要礼品丫
嗯嗯嗯姐姐..
我要礼物
我要食糖糖
劲嚄..!!!!!!!
1mm 发表于 2010-2-4 14:12

同你比..我還差太遠喇~嘻嘻.,
支持支持支持支持
09k527 发表于 2010-2-4 15:01

多謝曬~哈哈,
努力,加油~
小冰冰 发表于 2010-2-4 16:15

多謝曬,我會努力嘅!!
哈丷..
嗯嗯嗯..
硪黎啦..
喺米恏開心咧??
譆譆..
夲秂甚少麮秂哋時數帖咖..
睇硪幾捧伱場..
哈丷..

做咩登記左時數..晤話吡夲小姐聽吶??
漥鉲鉲..
硪5號6號麮東站啊..
伱都黎啦..
譆譆..
任性野蛮 发表于 2010-2-4 21:51

喲,原來喺"hello mouse"來佐啊

..等等下

大家快過來睇喇!!
     .."放任性迫害协会"個頭號&唯1.公敵..蒲頭喇!!
         群批佢喇..哈哈~
支持一下!!!!!

mailiwei36 发表于 2010-2-5 23:55

多謝曬~
你昆我地昵D小朋友
精美礼品丫
我要礼品丫
嗯嗯嗯姐姐..
我要礼物
我要食糖糖
jf10245 发表于 2010-2-6 00:18

-.-||,,又老佐喇..入佐"啟智"後覺得自己好老~
                 又1個細過我嘅喇..T^T 點會甘嘅!!

禮物已經隨貼附送佐喇,哈哈.