免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

迎亚运 一起来 趣味运动会分享

今天的趣味运动会得到了大家的支持,很成功,呵``也很辛苦。最辛苦的应该是拔河比赛吧?最搞笑的应该是哑语猜谜吧?还是五人六足?还是乒乓球接力?还是````````还是由大家来说吧!今天我们的奖品虽然是小了点,但是我们都很努力去完成我们的每一项活动,谢谢大家的热情。还有就是我们今天的豆腐花可以吃个饱,呵```很少有吧?如果大家以后还想吃个饱的话`````呵,还可以来找我的````开玩笑!
怎么说都好啦,再次谢谢今天到场支持的朋友们。
王鹏   张沁春   暴力   青头仔   李东珍   陈亮伶  ling ling   Daey  Vinsen   卢广庆  刘惠齐  瑶瑶  赵善彬  奋斗  邓瑞玲  邓秋婷  梁倩雯  刘凯玲  陈敏婷 彭再碧   阳光+水  想想  桐桐  小希  扬超  草帽  娃娃  贺玉梅
如有错漏请指正,运动会的精彩瞬间将在稍后呈上`````
哈哈..霸頭位..

剛剛1上論壇就見到喇挖...哈哈..

好好玩挖今日

特別喺個個猜詞噶..

明明系...溜冰..都估到..

抽筋~~

笑死我喇......
只手好痛啊 E家  无晒力咯  下次要在加油
大家都要努力
骑马和骑摩托车好像不太像吧?

哈哈.期待下一次噶活動挖..

為你哥哥..下次我要再同你打羽毛球挖..
哈哈...今天真的好开心啊........虽然有点累....但累得值得....

哈哈哈哈哈哈哈哈哈..

今日翻到班入邊..

7個人~~全部...都“腰酸背痛”...............

腰痛..手酸..腳酸..

今朝做早操個時..

該蹲的..蹲唔到

手該伸直噶..直唔到

該彎腰的..彎唔到..

只要整到個痛位...就痛到.....叫曬出黎...好鬼搞笑.....

雖然痛..不過距地都話..好開心哇..

聽日有2個人系B組的..有舞蹈課..

後日有5個A組的....有舞蹈課...

哈哈

到時個D乜乜..抱腳.動作.壓腿..動作...提腳..動作.肯定做唔到喇...

仲有拉筋......下腰.....哈哈哈......

慘上+慘......

Anyway

琴日真喺好好玩...

笑si我了

..

唔知幾時..再有得玩哇...............................
我見到有個拔河嘎視頻...點解~我個動作

咁K型嘎....