免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

霖起以前我伈想喊

由细到大.你都梯住我.当你合埋双眼果阵我个心好想喊.出面好吵.但我霖到好多野.以前开厂果阵.我中系4~5岁.你买步单车比我好开心.你中同我影左张想.到我懂事.爸爸话你有病.叫我多D去旧屋同你倾计.我就带左吖赖同吖森同依家背叛左我噶几个兄弟果去同你倾计.我D朋友都话你好好人.好中意同你倾计.
    我刚刚都中系到霖你离开左呢到.我D兄弟果来问系你我点答.所以我依家个心系到喊紧.我又霖起以后我日日开工出门口就见到你.就同你讲:甘早噶.吃左早餐未吖.未同你去饮茶呢.
    我霖以后都无机会了.点解我依前你话稳我去饮差我无陪你.我就叫你稳吖志彬拉.我有野做.我明明当时系出去玩噶了.我都晤陪你去饮茶我依觉得好后悔.
    我日日收工翻到屋企见到噶第1个人就系你.你就会问我:收工噶拉.饿晤饿吖我呢边有野吃啊,拿翻过去你地3个慢慢吃拉,我牙软吃晤到.
    以后我会霖起你.每日翻工前我会望下果个门口.收工翻到来门口我都会忘下.果个你成日坐系到.同D大人倾计.同D细路仔玩果阵.我呢世都晤会晤记得你亲自煮饭比我地3姐弟吃.我姐翻工.无时间翻到来都6点几了.我要翻工.中要转班吃饭时间晤定.我细老.要翻学.距又中意打篮球.一打篮球就晤记得时间噶了.
    所以我呢世都晤会晤记得果段你对我地3姐弟点样.
    依家打呢篇野上来无咩意思.我就系想打上来.讲下.
    我依家好想喊.出面好多人但我想稳个人倾下都无.所以晤想出声.
    依家好想稳个安慰我噶人出现.
    女朋友我无.
    兄弟翻工噶翻工翻学噶翻学.
    我可以稳得边个.
好多也.都系失去昨先懂得珍惜噶啦,,
吾好甘傷心啦...!
龍少~~~有事可以找我傾訴的喔......反正我都唔會講出去嘎~
与其郁郁寡欢,不如笑对不快,即便是一个勉强的笑,也可让阴暗的心情明亮.龙少当你懂得呢一切未算迟。
龙少 如果唔系你住甘远(排除左呢个因素之后)有咩事你都可以稳我出来倾嘎(三更半夜除外)         人非圣贤 我呢个已经好多年无喊过既人 睇完你篇也 眼角居然有滴泪喔 哎              最后一句 唔好饮甘多喇 到第时老左你会后悔嘎 一醉并不能解千愁 
老乡.........
人本来就是失去了才懂得珍惜的动物
从平民到总理无一例外的。
龙少躰完你篇野真系觉得好感人啊,如果你有咩恩开心噶话都可以同我倾偈噶
经历过才懂得更多!!!加油啊!
睇到我都想喊...
龙少,米吾开心拉,好多也注定系甘架…吾开心可以稳我倾计…
我真是好多谢你地啊~~~~~~
女~~~~~~~~~~系要慢慢稳的
街灯 发表于 2009-8-31 22:45

看来你误会了~~~~~~~~~
街灯 发表于 2009-8-31 22:45

..............................................