免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

《保持爱你》观后感

唔使讲野``真系好好发表下              热列推出左好耐既超级偶像剧《保持爱你》今日终于系百忙之中抽左少少时间睇左。哇``好期待啊。从年初一直到睇到哩出戏``可话密谋左基本上半个世纪。(其中既半年)之前既全部系嘘火,以为真系2月份可以睇到啦`点知甘耐点知甘耐先上影,真系等到颈长。

从知道演员开始就一直期待,每次打开电脑想话睇下有无奇迹发生,(都有既````预告片)那么的两三分钟。吊住你。仲有早前谢安琪来来流行前线同林颐做节目果时都有问过距理部电影点解甘迟先系广州上影?问左等于无问“哎呀,哩D我真系晤知道噶,或者你 问下边个边个啦,得知哩部电影系广州有得睇之后。哇```觉都无捻住训啊`就想去追了``点Q知哩几日又真系忙到扑晒街。叮点机会都唔比我

扑街``去睇静系争位坐都要争到打交`多人到无命!(早知等距落晒影系网上睇无甘嬲)到左睇完之后,同自己一直都捻到好完美好完美既结局,完全唔相符,点解会系甘既剧情噶??大老啊`咩戏来噶`````中间点会加插甘多无聊既镜头噶``真系一D代表都无。有意思么??(或者未细细欣赏挂)森美```喂`几时又变左个死鬼峦生兄弟出来噶``甘大既答话都讲,仲有果条小金鱼(扬爱谨)哇``搞甘多野为什么呢?最闷就系果两件嘛粒老,又咸湿又要扮到好有正义感。

再讲下啊宝``(邓丽欣)简直就跌晒 眼镜啦``出左几个镜??讲左几多句说话,喂`点讲都系戏魂来噶喔``难道甘就叫主角??太欺骗观众了,距同侧田根本就唔趁``何必要距地搞埋一堆呢``

讲甘多弹既``都晤系话一无事处既```可观都仲有谢安琪哩一节比较感性D,都可以话有D稳到拍拖既感觉,(都几似翻翻 去以前)就系最值得欣赏哩个情节。但男主角同距并不相趁。哩点系一种埋没,演员运用得太不合理了

好明显哩部系都怕系仲有续集既```晤系距有咩理由每段感情距都晤讲埋个最终结尾呢?? 我地来分析一下,小金鱼到最后会晤会碰到森美呢???低B果件会晤会穿煲呢??(带绿帽果件又点呢?)??邓丽欣最后系米真系好似侧田所讲既感做到无声胜有声呢??最重要既也都系我地最期待既`谢安琪最后会晤会等到最后呢??难道距真系会一直等哩个人??
想知道``一于叫叶念深拍续集啦```我都好想知道
..........
支持下好姊妹先
OH~~~~果然系好姐妹~
支持

支持..!!
上楼的 你是美女么有照片么
蛤蛤.硪都離橕丅場先..!
              劇情比較混亂....
              硪醉愛伽鄧姑娘先出佐3~4次鏡頭..果真大跌眼鏡!!~
              不過今次哩出戯...真糸囿滴矢望甘喇...!~~
我都系感话 邓姐这么漂亮先出那么少的镜头~~~~~
好中意邓丽欣同方力申合作啊~~~~·
上个礼拜再上个礼拜去青宫睇过,几感人嘅!甘多部都系《我的最爱》最好睇!
唉,果个谢安琪的男友要不要也罢啦,一D教养都无,话明不可以系餐厅食烟距仲系度猛甘食,仲当着谢安琪的面食烟,一D都吾尊重女生,最憎哩挺人了。
支持下龙少先...不过下次发帖文明小小...
这已经是最文明了#35~~~~~~~