免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

若水伊人组织去唱歌啦(取消0

去啊~去啊~~~~~~~~~~·
去啊~去啊~~~~~~~~~~·2

8月2  是我们0907上半月届聚会

只限0907上半月的成员  有兴趣的  一起来呀~~      
     下星期日,将会组织一次届聚会.
地点糸天河堂会.
今次糸小聚会,最多只允许20人参加.
希望大家踊跃参与.
多d同大家活动..交流下..
你哋可爱噶届长都会去同你哋吹下水,玩下..
想去噶,唔该发条信息去13480217676(最好加飞信)
报名时讲清楚自己噶届号同姓名.
到时我会以短信形式通知大家集中时间.和地点.
因为我唔想有人白撞.
截止日期糸今个星期日前,请于尼个时间前报名.
暂不支持私q报名.
多谢合作.!!

ps:1聚会经费AA,大概每人50左右.
准确噶会以短信通知.
2请无报名噶,唔好潜水去,我到场后会核对.
如发现有潜水者,将会加距入聚会黑名单.
因为人数有限,先到先得.报唔到名噶唔好意思啦.
3报咗名噶,唔该唔好带唔糸启智噶去参加.
如果唔糸,连报咗名噶都无得入.
4如有事去唔到噶,唔该请假.
如果唔糸当放飞机处理,掉黑名单.

<尼个只糸届聚会,无参加过活动噶都可以去.!!>
哈哈``太好了``只限0907噶``哈哈``
我5系``.......
居然去堂会
8月2  是我们0907上半月届聚会

只限0907上半月的成员  有兴趣的  一起来呀~~      
     下星期日,将会组织一次届聚会.
地点糸天河堂会.
今次糸小聚会,最多只允许20人参加.
希望大家踊跃参与.
多d同大家活 ...
剪刀石头布 发表于 2009-7-23 14:23

天河好远~
去啊~去啊~~~~~~~~~~·
沙漠小鸟 发表于 2009-7-23 22:12

加我qq講去
感少去啊
有15个人先叫我去啊
加我qq講去
若水伊人 发表于 2009-7-23 14:36

我唔识唱歌喔~~~~~~~~~·
去吖去吖,时间同地点啱就无问题喇~~
我等老人家不是 0907 的,去不成了 。。。。
哈哈~竟然没发觉系要0907先可以参加~而最严重嘅就系我唔系0907噶~
sorry~  若水伊人组织去唱歌

和我们0907届 是不一样的活动~

让你们误解了~
五识唱歌啊··