免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

为佐爱情...选择等待...

今晚凌晨时分睇佐出戏...江若琳 爱情故事...
一开始觉得无咩值得欣赏噶地方...一出普通噶行货剧...但后来我竟然喊佐...
有时猜测噶爱情...不确定噶爱情...距都5可以被否定噶...一直噶等待...点解?...剧中噶REX答佐你拉...等待一个好噶时机...
好傻...................................
爱情值得回味噶地方不是最幸福噶瞬间....不是最痛苦噶时刻....而是默然回首噶果份情感....
"我走佐之后唔好爱上另一个人....除佐小樽..."呢句话系我系呢出戏入边最深刻噶一句话....
最后...就算以后系点...为佐爱情....我噶选择系.......我会捉住.....
有机会好好把握,不要错过而后悔.
睇过拉,好感动~~为友情而感动
恩,睇戏都可以有咁多感触,又一个感性噶人~~~
     我每年都会睇一次《东京爱情故事》,每年一次,每次都有新发现,新启示:)
有时往往事与愿违~~
爱情~ 爱情~ 爱情~

哈哈哈哈哈哈   我也有点期待啊~~~~~~~
小茹,意思系。。。。。。。。。。。。。。
不懂..選擇不想!!!!
我喺所謂的愛情裏面付出太多代價啦!!!
喺時候..享受下一個人的生活..學習愛自己..愛人了!!!
有机会要把握好哇,好多时候是事在人为啊!!
问世间情为何物。。。
恩,睇戏都可以有咁多感触,又一个感性噶人~~~
     我每年都会睇一次《东京爱情故事》,每年一次,每次都有新发现,新启示:)
rino 发表于 2009-7-8 08:59

死拉...我竟然没睇过呢出戏添....今晚睇下...
睇过拉,好感动~~为友情而感动
《小惠》 发表于 2009-7-8 08:58

有时友情真系比爱情更好....更值得我回味....
有机会好好把握,不要错过而后悔.
yjplpl520 发表于 2009-7-8 04:43

想错过都无得错过...唉...
有时往往事与愿违~~
想想~ 发表于 2009-7-8 09:04

我地要往好噶方面霖噶嘛....
爱情~ 爱情~ 爱情~

哈哈哈哈哈哈   我也有点期待啊~~~~~~~
剪刀石头布 发表于 2009-7-8 09:06

哦....你坏拉..同你吖妈告状....