免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

大家觉得衬吾衬了.

嗯嗯...大家都甘眼训
无乜话衬吾衬噶,关键系当事者点睇姐。
无乜话衬吾衬噶,关键系当事者点睇姐。
自己中意得咯
我个人觉得,几好呀!最紧要是的自己喜欢!!不能说我们说很般配你们才一起吧?
每个人意见都可能会不一样,那你怎么选择呢?
我一直都吾相信一只兔仔可以同一只老虎系埋一起..除非只兔仔系为左生存.需要老虎.....
最重要的是在一起快乐啦~~
敢问楼主,你自己觉得称5称?
如果你认为称噶,我地讲5称,你都当我地无讲过``
如果你认为5称噶,即使我地讲到天花龙凤,你心里面,系米就会觉得称?
相信楼主发贴前已经有了答案。
LZ其实感情讲噶系心同感觉噶,,外表悟系问题啊..相信LZ你都悟系以貌取人甘肤浅噶..
好多须。。。。
对,同意楼上。麻烦下次影相前,剃一剃须先呀!!多谢!!!
张相其中一个系我个F个F..两个未开始系埋一起..只不过想人比D意见姐..就好似2只鸡蛋摆埋一起..你觉得边只圆D....就系感简单..所以吾洗讲其他感多野的...我就觉得吾衬..
张相其中一个系我个F个F..两个未开始系埋一起..只不过想人比D意见姐..就好似2只鸡蛋摆埋一起..你觉得边只圆D....就系感简单..所以吾洗讲其他感多野的...我就觉得吾衬..
馒头大帝 发表于 2009-6-29 13:15

楼主系咪喝醋啊???