免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

~~蒸蒸蒸~~蒸蒸日上啊~~

嘿嘿~~来咯我又~不过今次呢~就唔系征婚噶!!!!

今次系帮吖女征翻个舞伴啊~皆因呢~女女话想减肥喔~SO~又比佢发现左一个又便又实用噶噶减肥方法~

呢个方法就系跳舞啦~~而且仲要系拉丁舞添啊!!!(系广青兴趣小组咖)

所以呢~~宜家系度~就帮女女征翻个舞伴啦!!!各位~留意一下条件啦~~~~

1、唔需要好靓仔,但一定唔可以丑样。(谨记啦,呢个系重中之重啊)

2、身高呢,要173~178之间。(理想身高应该系175吧,具体要睇每个人啦)

3、体重介乎系58~65kg之间吧。(吖女话一定唔要肥仔喔,大家看着办吧!哈哈~~)

4、最好住系中六附近拉,因为学跳舞就系果度附近啦! (ps:一定要可以长期坚持咖,唔系就送上女女十大酷刑~~)

5、时间一定要充裕啊,每个星期五晚上7点到9点,最好就系你果晚成晚都得闲啦,因为跳舞结束后,要请女女食宵夜

啦,要护送女女翻屋企啦(女女住六二三路,都几近下噶) SO~男士们呢点都要好好注意啦!!

重点提示啊~呢招帖系招舞伴咖~唔系征婚啊~~谨记啊!!皆因我女女已经心有所属咖啦~~哇哈哈~~

最后说明一点~~我吖女系舞蹈白痴~而且可能会有DD手脚唔协调~大家要注意啊!!身体状况良好先好来报名呢!!唔系

万一误伤左你就唔好啦~无汤药费赔咖~~

好啦~如果各位靓仔~又符合条件噶~可以加一下呢个QQ~同我女女本人取得联系之后,就慢慢同佢发展下舞伴关系啦!

仲有啊~仲有啊~学费要自备咖~50蚊3个月啊~~哈哈~系咪好便呢?如果可以噶话就帮女女出埋啦~哈哈~讲笑嗻!!

QQ:13447134

截止日期系~~~吖女话6月19号就开课啦~大家看着办吧~~越快越好啊!!!!

最后送上我女女“肉”照一张~~系咪好PL呢??哇哈哈~~~

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?免费注册

x
霸头位支持啊~~~~
头位比人霸左~~~自己撑下自己先~~

爸爸成日都話~~啊女點點點~~都無講我大名~~點解你地都知道系我既~~~

我都来撑下啊bI先啊..哈哈...
  拉你爸爸去做米得咯...哈哈...
原帖由 rawy 于 2009-6-1 02:51 PM 发表

爸爸太肥啦~~~
原帖由 rawy 于 2009-6-1 14:51 发表

肥仪~~玩嘢系咪啊??
希望你搵到舞伴啦
原帖由 有心人1 于 2009-6-1 03:18 PM 发表
希望你搵到舞伴啦

本来以为你系人地个蠢届长~~~
原来搞错左~~哇哈哈~~

长期+任劳任怨+请食宵夜+送番屋企+无学/汤药/车马费+陪得唔掂得(言念)都唔得

感觉同征柏拉图式第三者差别唔大
原帖由 有心人1 于 2009-6-1 03:18 PM 发表
希望你搵到舞伴啦

我5知道有无搞错ID呢~!~~
我都系623噶!我系18甫!
原帖由 xiaozhenda 于 2009-6-1 03:31 PM 发表
我都系623噶!我系18甫!

我都系喔~~我就住系六二三路工行后面条巷~~~你呢~~~
原帖由 长云ID 于 2009-6-1 15:21 发表
长期+任劳任怨+请食宵夜+送番屋企+无学/汤药/车马费+陪得唔掂得(言念)都唔得

感觉同征柏拉图式第三者差别唔大

哇哇~咁夸张!!!!
bibi好似又瘦咗喔!!!張肉照!!!
哈哈哈哈!!!你要男人!!!我幫唔到你拉!!!!嘻嘻!!!
BIBI
我都要减肥吖,
但跳舞减到咩?
拉丁吖?有无西班牙舞吖