免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: ljq86

~呦呦~又系征友哇~又系行过路过千其唔好错过啦~

嘻嘻我性感的
JASON好有型啊``哈哈``
哈哈,我发现几乎都合格噶了,就系染左发``哈哈``仲穿埋耳``哈哈``
加油    呆
我地丸丸活泼大方又可爱啦~~~~~··真系~~~~~~~表弟,你要望实距嘛~~~~~咁放去出去,个个都知道我地家族遗传好架嘛~~~~~·
再,最爱同志,你系米对我丸丸有兴趣哦,你多啲过我度,俾我观察下先啦,系好既,我推介俾我丸丸了~~~~~~~~
再再,希望,我丸丸要搵到个唔会迷路,知醒,唔吃零吃(要俾我丸丸吃噶),唔吃海鲜,唔怕我丸丸多亲戚噶,善良噶单身男,我地都等紧你出现哇~~~~~~~~~
真系唔舍得我丸丸啊~~~~~~~~~~距应该留屋企吃吃西瓜,咋下娇架嘛~~~~~~
唔好意思~~~~~~~~楼上用错ID~~~~~~·哈哈,算啦,我地屋企人都比较失晕啦~~~~~~~哈哈哈~~~···我爱丸丸哇~~~~~~~·我爱BIBI哇~~~~~~~我爱我的屋企人哇~~~~~~··
表姐~我都唔舍得甘快嫁丸丸出去咧~每位家属要收十万礼金,家长收廿万都系唔舍得
居然今天才发现丸征友帖子~~~ :'( :'(   太伤心了
哈哈哈哈.....好夸张啊 你地......... 但系..我都吾系征婚...哈哈哈 所以冇有怕袜....

妈妈..你的礼金好似少了少少握..........嘻嘻
小范..........你来征不就行了不..你没有看到吗?美女哈哈哈
丸丸,你妈妈真系锡你,不过你甘靓,有乜可能只系收得个10W礼金啊,我地甘多人,都未够分咯
哟...原来这里有肥佬玉照睇啵
原帖由 心怡_angel 于 2009-5-23 14:48 发表
哟...原来这里有肥佬玉照睇啵

滚~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hahahahah肥老好啊
有无QS认证啊
原帖由 几许风雨 于 2009-5-23 12:41 发表
丸丸,你妈妈真系锡你,不过你甘靓,有乜可能只系收得个10W礼金啊,我地甘多人,都未够分咯

丸丸嗰边系用美金咖~
家长每位10W美元~
我吖丸丸屋企有10几个人,都系10几个家长啫。。。