免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

有意外噶收获啊..大家快来啊..征ING.....

头位比自己拉..自己要沙发啊...!!!
只能坐冷板凳了。

一物治一物,总会遇着有缘人的。

回复 3楼 忘了时间的钟 的帖子

看来治到我噶人都无几多个噶拉..哈哈.................................................

只怕等到我颈都长拉..
甘快又征友```你家里果件点算```
支持~~

PLMM加油,会遇到有缘人的。。
哈哈五人要你自己话噶。。。我睇五系真噶挂!呵
路过,不要用灰暗的眼光去看待生活,每天都有可能发生你想不到的事情!多看看自己身上的优点。
原帖由 rawy 于 2009-5-7 12:05 发表
尐儀都想学下人地甘去征友啊....  可惜............都见悟到人噶..点样可以去征呢...又男仔性格简称男仔头喔..又恶又得人惊啊...边会有人要啊..点算啊..连JJ大肥佬都话我啊.....我睇.............................无 ...

大家真是要林過啊~~無法無天噶~~講笑~~
路過,,,,,,,,
支持一下,只要有心,总会找到伽!
不过资料最好详细滴,有咩要求啊!
我都征左几个,你都得噶
哇噻~~你屋企仲有一件噶....都系路过好~~支持你啦 哈哈

回复 5楼 茹茹MM 的帖子

家里果件是我的狗狗来噶..无理由同佢过一辈子噶..
  系你就支持下我拉....衰鬼..识咗你成20年拉...

回复 6楼 糖小雨 的帖子

难拉..难拉..我都觉得无可能噶拉...
  不过都多谢你先啊...

回复 7楼 林镇洲 的帖子

呢位朋友..乜你觉得我会有人要咩???