免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

...

竟然你地都甘讲我我无野好讲.我退出启智,以后你地就可以5洗见到我喇,竟然我退出启智噶话,就讲埋最后一句,5系我得罪你地,而系你地简直系一堆人黎同我展开战争,你地简直就系白痴无聊兼幼稚!以后我都5会在系你地面前出现!你地霖下你地自己噶行为喇.好啊,竟然你地个个都对我有意见,仲甘强烈,得!我5会再讲任何一句野,你地钟意点就点,5关我事,好人难做!系甘喇!
顺便讲埋,我无代表志愿缘分队讲野,5该你地无懒叻,志愿缘分队无资格让我代表你地讲野,OK?5该你地都注意下身为一个志愿者噶形象,即使系乜,你地都应该晓之以理,动之以情,而5系讲野甘掘.再讲多次,我从此以后5会再系启智出现,竟然你地都甘钟意误会我针对我噶话!而志愿缘分队听住,你地永远都无资格让我代表你地讲野..
其实求先你系我个贴到讲左成千几字..我都觉得你系个用情好深既人....但我好认真体晒全部回复...根本就系你自己激动过头..无人针对你...冷静D啦..如果你就系为左呢D野而退出....感你不如吾好入..但我无权讲呢D野..你呢家系未心理5平衡.嬲晒全部人?..或者我讲句对5住.你会继续流系启智既话...我好乐意讲呢3只字......
如果人地同你讲道理你就要退出启智既....
甘我霖呢个社会都5适合你...
可能你系屋K系大少姐个个就晒你....
但社会系社会.....

and....你冇代表志愿缘讲野...
但你话距讲既野针对志愿缘就已经表明你自己既5懂事.....
你有冇T清楚距内容先讲野?!

仲有...我5识你亦都5识楼主果个乜野打工仔....
或者你既道理系弯既...所以你觉得人地讲既野你5中意
但现实就系现实
我连人都5识又何来针对?!

自己霖喇...你5细架喇....

我都道个歉....
我系个讲野比较直接既人....
可能讲到好多你既痛处......
我为呢个道歉....
但我并5系为我讲事实而道歉
乖女
怎么这样

无语
完全无语
其实我觉得呢,楼主应该冷静D想想,自己为什么入志愿者的?
这么少的事情就话,要退出。以后更艰难的怎办呢?
计我话,拍拖既99%都会散,今日唔散听日散
林子大了
什么鸟都有
求同存异
这个世界就是这样
我BS你
你BS我
适者生存。。。
发生咩事?
原帖由 小健健 于 2009-3-30 21:57 发表
发生咩事?

冇事...你继续荡失路喇
你们啊···
纵细么···
珍惜现在的···
不就足够了么···
讨论落去都无咩意义···
想想如何继续做好一名称职的志愿者不是更好么···
呵呵
路过说两句···不要介意
其实你要讲既野好简单
“楼主,你呢篇野太主观喇...多D观察下...其实并5系你想象中甘多人散架”
就甘简单一句....
点解你会演变成甘激烈既言辞呢?!
我由开始到家下都冇赞成过果个乜乜工仔.....
只系你过于激烈引起佐我既注意我先讲野姐.......

据我估计你想学心理学?!
好意讲句....我有呢方面既书......
有兴趣借比你玩下咯......

5好将事情T得激烈化....
你会发现其实情况好简单
唔驶咁激动,万事有商量。
啊...年轻真好....=.=