免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

有缘人呢~~~~·

DON已经稳到老婆啦 ,多谢晒各位哈哈哈哈~!
哈哈哈~~~~~支持DON啊~~~系个好积极,上进既男仔啊!!!
楼主都信星座。汗。。支持下=.=我家c苦都叫阿Don
原帖由 Tiffany 于 2009-2-26 00:25 发表
楼主都信星座。汗。。支持下=.=我家c苦都叫阿Don

C苦 。。。。。。咁妳就要帮下C苦啦!搵番只C狼。

希望妳同呢个A吖C苦多D参加志愿缘活动
原帖由 熊猫媚媚猪 于 2009-2-25 23:57 发表
哈哈哈~~~~~支持DON啊~~~系个好积极,上进既男仔啊!!!

媚媚 ,帮下阿DON啦。。。。。。支持阿DON
黎支持下先~
但星座。。。
呵呵,好有勇气哦。支持……
兄弟来支持下你先~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!加油,希望你能早点稳到你的另一半。
24-27.。。。。。。。
好似无乜岩噶介绍比你
原帖由 08J295 于 2009-2-26 09:03 发表

C苦 。。。。。。咁妳就要帮下C苦啦!搵番只C狼。

希望妳同呢个A吖C苦多D参加志愿缘活动  

=.=参加来。。我比较热爱睇人地玩。又5系稳5到。。只系缘分未到何必去强求。=.=
厲害,首頁圖片都比你霸咗....

但我神婆一算,雙子同白眼5適合你的....
双鱼座,巨蟹座。。。比较适合呢个两个挂。天蝎座同处女座都可以

不过星座不可尽信。缘分既野好难讲既。。或者有其他星座适合都5定吧
找女朋友还得先看星座???
支持A DON..