免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

2006年第一届广青型男索女Q男Q女网上竞选

[这个贴子最后由cherryapple在 2006/04/29 09:49pm 第 1 次编辑]

型男:老情~~~因为他是恶魔界长咯~~~~
索女:B女~~~Bliss~~~~~B女有几索去过七彩虹的人都知的啦~~~~
Q男:达达~~~~因为黑得似朱古力~~笑起来似仓鼠~~~~个头够爆炸~
Q女:高妹~~~~因为好高……个样都好cute架~~~
:em105:  :em61:  :em125:

型男:老情(老情系friend黎架嘛,就投他啦)
索女:B女,高妹
理由:B女E几年在电台节目一些事一些情,个个星期都出现,吴信?你听返一期啦,一定有B女出现,如果吴索,点会甘多人投票啊
高妹:高妹甘受欢迎,无论系没有六尺高的李克勤,定系伊面都甘中意她,一定有点野啦,我林大家都吴会反对的
Q男:老乌
Q女:包包(包包好可爱架,同黄湘怡一样,个面好似一个包,真系没改错名)

[这个贴子最后由cherryapple在 2006/04/29 09:52pm 第 1 次编辑]

老差……你话我个面好似一个包……晕……  :em126:
:em105:

下面引用由cherryapple2006/04/29 09:44pm 发表的内容:
老差……你话我个面好似一个包……晕……
包包,个重点系讲你可爱,吴系似个包,如果有咩得罪,51 请你饮汽水补数

淡风!!!!我撑距!!!无解靓仔芝麻!!型男除佐距无第2个啦!!连细佬女都钟意距唔信下个月11号去海康睇下.索女多啦!唔知投边个好!!甘大个人仲Q咩呀?男人要成熟先得噶!Q女就系果个边个啰!呵呵!!!!

Q女面包超人!Q男老达

下面引用由小敏班长2006/04/28 02:10am 发表的内容:
哈哈,情情达达,开这张贴,纯粹摆自己上台。呵呵。。

我帮LUCICY开依张贴咋~~~~~完全唔关我事噶~!!!!!

一个星期唔响广州姐,使唔使有甘大既事情发生啊?
选边个都好,唔关我事!~
声明:杯杯不是我!!!

上图啦,上图啊,

下面引用由①些事①些情2006/04/30 10:57am 发表的内容:
我帮LUCICY开依张贴咋~~~~~完全唔关我事噶~!!!!!
不过猪脚好似未出现过播``````

型男当然系GTO啦~~索女就高妹啦,真系吾错架~~
Q男系达达,Q女系+K,吾洗理由~~呵呵!! :em138:

啊WING要写理由噶...5写理由票数无效噶

下面引用由BBG2006/05/02 11:03am 发表的内容:
不过猪脚好似未出现过播``````
猪脚??唔系讲紧我啊?? :em30:

我想知点解无人提名猪脚噶?

型男:老情
Q男:达达