免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: niko

如果:你将来结婚,你会....

多谢....点都好啊....我都会撑到,因为我相信没嘢喺唔得.

但喺我会觉得呢种男人没安全感,点知道会晤会出去包二奶架

找个爱自己的好一点

我都系甘话!

缘分虽是天注定,幸福还是要靠自己去争取的。
我相信每个人只要好好努力把握,可以找到爱自己同自己爱的人!
加油!

下面引用由niko2005/09/10 09:49pm 发表的内容:
因为呢半年发生好多事,之前一直念唔开,不过好彩既喺入咗广青之后识得一班好兄弟好姊妹,巨地陪我过咗好多唔开心既日子,真系好多谢巨地啊。
但系唔知道點解,觉得自己都没吸取倒教训,仍然喺咁执着...我一直尽?..

一切都会过去的~

我谂现实中多数人选第一种,因为有保障。

我想选自由   

我会拣爱自己多d既人...觉得咁会有安全感多d

两者现在都没有遇到,感觉好漫长,等左24年了,还没有出现!
不知道还要等多久!!

即系如果你系个几忍耐得噶人呢可以稳个你爱D噶
如果你想舒服D或者稳个爱你噶人更好

其实我有两种睇法!  如果我系一个女人,我会拣一个爱我多过我爱的人,但如果系一个男人,我会拣我爱的!
吾同角色做吾同选择~~

伊家既我...觉得随缘咯...边个适合就边个啦

同意冰河~~~~
我系女的~~~呵呵

么唔系无论男女都好都应该稳过互相相爱既结婚咩/??
如果无办法未稳个距爱我多过我爱距既人咯~!