免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: Miko

d人话,两个真心相爱的人,最终系不会走到一起的,真系甘咩?

未必结果就系衰....好多野靠双方既..

谈一生恋爱世上太罕有。

好...
我要努力....
奸爸爹.............

下面引用由小灰狼2005/07/12 11:54pm 发表的内容:
呵呵,特殊唔代表普遍......
不过太享受过程嘅话,
有时好难受得起考验。
一对互相宠惯嘅情侣,
...

讲得好通透啊~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

通常来说,真心相爱的人一般不能走到一起(或许他们太了解对方了,反而。。。),而能最终走到一起的一般是合适你的人。

甘即系点窝...
努力都5得既咩???

MIKO,单方面努力喺无用嘎......
两个人个嘅生活取向唔一样,
喺埋一齐都喺无可能幸福嘎!!
就好似一个中意自由,
一个喜欢安定......
即使两个人都喺喜欢自由,
一个喺喜欢精神上嘅自由,
一个喺喜欢行为中嘅自由,
如果唔为对方而改变自己,
结果......
呵呵......
有时间就多D同另一半倾下计啦......

下?
仲倾?
个个月既500蚊小灵通包月都已经打到爆晒噶拉窝....

如果两个真心相爱的人都坚定地相信“两个真心相爱的人,最终会走到一起的”甘距地两个就可以在一齐咯:)
如果距地两个都相信“两个真心相爱的人,最终系不会走到一起的”甘距地米会分开咯:(
如果一个相信,一个吾相信,就要看看边个够坚定啦:|

I believe~~~~

MIKO,体你同你令另一半..相信自己先得咯...问甘多,反而会得质疑架啦..!!
加油咯..呵呵

是否真心铁心相爱,
如果具备这些,
所有的障碍都可扫除的;
我相信这些,
虽然我有过一次不完美的经历。

呵呵,楼上,比你讲嗮啦!!!
真心相爱都唔得,仲要加过铁心......
呵呵,除非铁石心肠啦......
唔喺咪一样会散......

我已经好努力...
希望距信任我就得拉.........

呵呵,支持你!!!
不过唔好剩喺自己埋头做啊,
多D沟通啦!!
等对方知道你喺度淋紧乜、做紧乜,
甘样距都可以配合倒你啊嘛!!!