免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

10月6日 与利康老友携手同游黄埔军校~~活动分享帖

8#晕,居然俾人偷拍佐甘多。不过好在PK俾人偷拍到噶更多 →莅簃~~

唔系偷拍 而系你地太专注 入佐镜头~~~ 吾止呢几张  仲有几张未摆上去 ~~~
8#晕,居然俾人偷拍佐甘多。不过好在PK俾人偷拍到噶更多 →莅簃~~  

唔系偷拍 而系你地太专注 入佐镜头~~~ 吾止呢几张  仲有几张未摆上去 ~~~
liliwei 发表于 2009-10-8 14:25

我仲有另外一张卡D相未放上来咧。入边都有你嘅几张相咧。

10# 烦恼PK晕。点解甘多我被人偷拍嘅相架??”

都系托你同位移两个调皮捣蛋既孖宝有感而影~~~仲有丫
居然将我既膊头当三角架托住你部靓机狂影甘多靓相~~~~我仲未收你既托机辛苦费
得闲记得转账俾我丫、
~~

讲真果句辛苦你和位移
太阳热辣辣
帽都唔戴顶
伞都唔担把 ~~·又做师傅又拍摄~~~忙到满头大汗
为大家影低甘多靓靓相
~~~  

系呢度仲要多谢茉漓、萍姐
  因为有你地既踩点  今次活动虽然路途较遥远
(坐车后仲要转乘渡船)但我们一行六十几人都能好顺利甘去到目的地
仲有中午既午饭都安排好晒  好快就上菜有得食
老友既开心  旅程既完满
都离吾开你地既辛勤付出~~系呢度要讲声:谢谢
~~~

灵动、红豆带动老友玩既解手链游戏
真系好好玩
一群人扭成麻花甘
经过一番努力先解开
老友们都玩得好开心~~

仲有萍姐、CARMEN等志愿者同老友玩既大风吹游戏
好多人都被吹到神志不清”  被罚表演:唱手语歌、做俯卧撑。。。。总之好搅笑~~
好多谢你地俾利康中心老友带来甘多欢乐~~~

多谢沙漠小鸟提醒 不过果度貌似开放式 系江边任何角度都见到军船 系过渡船上就可以拍照~~·
10# 烦恼PK “晕。点解甘多我被人偷拍嘅相架??”

都系托你同位移两个调皮捣蛋既孖宝有感而影~~~仲有丫
居然将我既膊头当三角架托住你部靓机狂影甘多靓相~~~~我仲未收你既托机辛苦费
得闲记得转账俾我丫、~~ ...
liliwei 发表于 2009-10-8 15:23

晕低。。。。。。。。。。。。。。
真系好开心,虽然只系做摄影,但我完全能够感受到大家噶快乐。响度多谢茉漓,比机会我小试下牛刀,多谢P老豆,不厌其烦甘教导我,鼓励我,仲要帮我处理埋相,工作量好大噶,我会继续好好学习,争取早日成为合格噶摄影师
哇哈哈哈,路过路过。。。。。。。。
哇哈哈哈,路过路过。。。。。。。。
飞儿88 发表于 2009-10-9 13:17

欢迎88路过 飞过 同弹过~~~
真系好开心,虽然只系做摄影,但我完全能够感受到大家噶快乐。响度多谢茉漓,比机会我小试下牛刀,多谢P老豆,不厌其烦甘教导我,鼓励我,仲要帮我处理埋相,工作量好大噶,我会继续好好学习,争取早日成为合格噶摄影 ...
→莅簃~~ 发表于 2009-10-9 12:52
你有P豆豆甘好既师父 一定会好快交出好成绩既~~~期待ING~~~
你有P豆豆甘好既师父 一定会好快交出好成绩既~~~期待ING~~~
liliwei 发表于 2009-10-9 13:45

已经交左啦,我发嘅相,大多数係细路女影的,除左大合照之外。