免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 茹茹MM

尐茹崾祛支教喇...恫個位再见1年...

偉大~~勁啊~~
偉大~~勁啊~~
ViCkO 发表于 2009-7-7 16:54

多谢部长赞扬....
如果有机会上网,就上广青贴打声招呼!
234# 茹茹MM

你又知我抢手。。你都想同我一齐吖。。好吖。。。做我女朋友。。
   甘我要趁机会系你张贴度帮我征翻个男朋友先得。。。
      有意者跟贴。。。。^_^
如果有机会上网,就上广青贴打声招呼!
阿強 发表于 2009-7-7 17:47

有机会上网就同大家SAY声HI拉...
234# 茹茹MM  

你又知我抢手。。你都想同我一齐吖。。好吖。。。做我女朋友。。
   甘我要趁机会系你张贴度帮我征翻个男朋友先得。。。
      有意者跟贴。。。。^_^
尛尛囇囇 发表于 2009-7-7 19:35

呵呵...第一个报名...
我系度等紧你翻黎噶...哈哈
我系度等紧你翻黎噶...哈哈
爱,永无止境 发表于 2009-7-7 23:01

我当你讲真噶拉.....呵呵...
路过  
不过 都 好支持 你 !加油!
做到 甘样噶 一个决定已经好勇敢啦!
路过  
不过 都 好支持 你 !加油!
做到 甘样噶 一个决定已经好勇敢啦!
shavyguo 发表于 2009-7-7 23:57

多谢```我要勇敢到底````
你实现左我噶梦想,都好,算系有人帮我实现梦想啦:)
既然选择左,就要认真D,希望晤好再大细路了,响孩子面前做个好榜样,我们广青噶朋友都会支持你的~
还有,自己好好照顾自己,期待一年后见到一个不一样的你。
加油啊!虽然同你唔认识,不过都会支持你噶!
你实现左我噶梦想,都好,算系有人帮我实现梦想啦:)
rino 发表于 2009-7-8 09:09

甘你米好感谢我.....
呢个都系我噶理想来...我细细个果时就想做个老师噶拉...
既然选择左,就要认真D,希望晤好再大细路了,响孩子面前做个好榜样,我们广青噶朋友都会支持你的~
还有,自己好好照顾自己,期待一年后见到一个不一样的你。
Davy 发表于 2009-7-8 09:44

以后5会再甘大癫大诽拉...会好好学习点做一个好老师....
翻来之后会系一个全新噶小茹....
快D来拿翻你件衫吖....5系带去贵州捐噶拉....