免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

让我沉吧!!

路过……今日天气晴朗……有只猪跌左落水!
hahaha ..太耐冇露面了 ^_^露下面先哈哈哈..
好耐自己的名字冇出现系呢个论坛了哈哈哈哈......
呼...一不留意就已经一年LO ^_^..吾知道仲有记得熟悉的面孔的呢^_^..
有D期待呢^_^
路过,看到了。。。。包!前面有钱啊,快去捡啊!!!!!!
点解要理屋K人爱5爱呢?!

老实讲...冇文字上既表达可以话你知遇到未架....
感觉既问题
死变态..偷晒我D野.........翻来 我要将你踩
我就系太相信自己的感觉了
总行错路
亲爱的8妹~~系时候教下你做人嘅道理啦~~

同你讲到“利用”一词嘅人,可能人地意思唔系咁~应该系叫做“互相利用”
但你可以理解成“互相帮助”吖嘛~~
呢种关系,带住你个人主观感情色彩~
你认为帮人系不求回报,并觉帮人系理所当然,而又力所能及呢D就系朋友
薯丸~等你翻来!!我地一家人慢慢教你啊下!!
我地都超级挂住你啊!!你真系好耐无浦头啦~同女女一样啊!!
关于你话唔知点算遇到正确的人嘅问题,我唸你心里面一定多数系指另一半
咁我话你知,此刻唔需要知,你遇到后就自然会知~
遇到后你个脑就会自然有好多计划,大部分计划都会同呢个人有关~
至于可唔可以实现你好多计划,就睇你遇到嘅人配唔配合你啦

如果你再问,点样知道配唔配啊?咁。。。就无人答到你啦
因为要你自己行到那一步,先知道答案~
就好似我话你知食饭会饱,你都要自己食过先知饱~
老公大人~~其实5需要林甘多架~~
比人利用又点,只要自己5利用人就OK了~~
比人利用你咪当帮人既表现咯~~只要对方5系想害自己就OK了~~
如果有人对你不利~~我地全家都会撑你挂哇~~
我地都等住你翻哩~~然后一齐去沙扒湾玩哇~~哈哈~~
想你哇~~爱你哇~~
照顾好自己哇~~
春天快结束了。
哇妈子..我甘大个都第一次你系度教导我的話...恩恩甘又系哈哈哈
只要变成吾好吾甘在乎
就吾会甘吾舒服了哈哈哈
我衣家过的还可以了 ^_^
仲可以挨住
冇乜大病^_^ 就系功课多
然后好鬼挂住屋K啊
老婆...........太开心了 你竟然又系呢度抛头的呢 哈哈啊好

哇哇好开心的呢

见到的都系熟悉的面孔

呼好彩都吾系变化好大炸..吾系.....呼又要重新开始的呢哈哈哈
错...我衣家呢度都系冬天..冻到鬼甘..^_^..我想快D到夏天
可以回家了
老J... 我要食大餐^_^