免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城
楼主: 香焦.の貓

编写属于我地既故事///~

條毛飄過只貓個鼻,搞到隻貓打噴嚏同時放左個臭屁..!!
咁岩得咁巧.天上面飞佐位豪神落黎喔,佢系神仙?  yes,不过佢犯规太多,俾人踢出黎拉~
豪神飛左落黎后,跌儍左個腦..成爲了落入凡閒的白癡
个白痴仲入住星级启智学校,俾一群好有爱心既义工照顾佢~
之后距一直过住好开心的日子,,,故事完结拉,,,happy ending!!
未完待续,~~~本帖长期有效~~~欢迎继续跟帖继续写~~~~~~~~~
话说豪神入住以后,又见到佢既一个同学喔,佢就系ST拉~~~~~~~~~~~
豪神見到多年不見的同學,欣喜若狂。
期中考成绩终于出佐拉~
豪神全校第二,,,,,,,虽然系倒数~
心灰意冷噶豪神從此創業,經過10年艱苦拼搏,豪神成為最富有的人。
但係豪神覺得錢對于佢黎說已經沒有意義,所以將錢拿去做善事。
獨自一人隱居山林之中。
   (The End)
三年后,,,江湖出现了。。。前所未有噶胸前大危机。。。。

欲知后事如何。。。。请看楼下~~
话说豪神獨自一人隱居山林之中3年了。。原来偷练左葵花宝典。。搞到人五似人鬼五似鬼甘。。仲出翻黎江湖。。做尽坏事。。哎。。天呀。。。有边位武林高手可以收拾距呀。。
相传。。。只要集齐咗七碗叉烧饭,就可以召唤出神龙,达成人类任何一个愿望
跟住。。。为左击碎邪恶,维护世界和平~
有人集齐左,然后召唤出不理不理佐卫门骑住嘅神龙出现,后面仲跟住噢特慢神兽小白。不理不理佐卫门好鬼不屑咁对住邪恶讲:“对付你地,唔使用噢特慢嘅~”于是拧转身就去饮下午茶
然后。。。神兽小白就ma大口,对住邪恶一人喷咗一督9屎。。。
于是邪恶嘅人,就由脑残变成精英,并改邪归正,和谐社会,坚持不理不理佐卫门,噢特慢同神兽小白三个代表嘅先进性教育,致力发展慈善事业,仲将广青文化由地球发展到冥王星无雷公咁远~~

回复 28楼 小丙哥哥 的帖子

哇.~人类集体迁移去咗无雷公喔~
得返只猫被遗忘在地球,无人理,好惨啊!