免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

退出启智系唔系可以摞翻报名果时俾噶15蚊?

我发觉我高攀唔起启智,我哩种恶劣的人啊.所以呢我就要退队,有边个人讲一讲个退队详情,顺便最重要问下就系喺唔喺可以摞翻果15鸡报名果时噶钱lor.
个人觉得拿15元做善事也是不错的选择……
真的想不明白为什么要退,你应该不缺那15块才是的。。。

打醬油
超人咪走啦,你走左D怪兽来到边个保护我地啊
点解高攀吾起既..我虽然吾识你......但曾经启智有几多骨干.老饼好似你感因为钟钟原因..发左贴.又或者静静感.离开左启智..之后就无见过...当时反响会好大..但却系短暂的.毕竟每个月启智都几百人加入..长江后浪推前浪.....如果你系因为某D闲言闲语而退出...感你真系好吾理智...如果你五明我咩意思...你林离开启智之前..报名去幸福养老院..去拜访下6楼一个叫珍姐既婆婆..我霖距会帮到你..
神马都是浮云!
点解要退队?
哎..唔好走啦...
人各有志要走的你要留都留不住。
衰仔包,同我返来。
回复 烦恼PK 的帖子

- - 你俾钱我,我可以考虑下.
一路好走啊..唔使挂住我地噶..~
超人…一路走好…=,=
我们…应该5会想你呀,你小心半路失鐘呀。5送呀
回复 凹凸曼 的帖子

嗯,到时会有公主吻我的。哈哈哈哈哈