免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

寻找对瑜珈有兴趣的同志!

我住革新路附近,一直都想学瑜珈,曾经学过大半年,想稳志同道合的人继续练下去!!!
我有兴趣噶。。高中学过少少。。
我都学过下咁,不过成大半年冇练,骨都硬晒啦~
回复 2# 尛檸檬

有无好地方,好老师介绍啊!一起去学,我QQ系617468414!
一起去拉,一个人好闷噶,我QQ号系617468414
我也想跟著學下,有沒地方組織呢?
一定要先找个老师肯教我们才行,地方不是问题,在户外都可以的!!
有咩好学校可以学瑜伽啊?!我好想学啊?!
喺区庄地铁站后面有一间瑜珈班,单堂计嘅话¥15/堂,如果包月嘅话就¥10蚊/堂,最少要包4堂

一星期里面每日上堂嘅时间都有所不同,不过就会上足时间,就係睇下你哋就唔就脚

不过因为比较平,所以唔会有冲凉嘅地方,啲瑜珈垫亦有啲异味,最好自带
D老师教得好5好啊????
我自己未去练,只係我同事同佢家姐两个去练紧,听佢讲老师係一位阿姨,教学嘅话就OK,如果要特别好嘅话就可能要你失望了
回复 11# minijoey

系边嘎?!学费贵唔贵啊?!
有兴趣学,加我Q:21905746
我都喜欢瑜伽噶,我q是 82190371
哈哈,加你!