免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

2010.8.18金钟展能分享

关闭 [复制链接]
既然知道自己得罪人了就请做好自己本分。
qwe777007 发表于 2010-8-19 00:24

个叫小呆既人真係可怜,得罪咗个小气既人...好啦.依家成日都俾人针对住..以后睇怕都好难系启智行啦,人地D旧人多啊.斗唔过啊...一人一句,我地D新人,可能连志愿者都无得做啦
無三不成幾啊。有冇讀過書啊你?
唔霸位。邊趕得切改帖啊?人地依家又唔系唔去參加。又唔系霸你張帖。關你乜事啊?吵亂巴閉 吵乜鬼姐。
何必咧 发表于 2010-8-19 00:25

某些人就是希望霸位。不报名
或者霸位。报名。放飞机
無三不成幾啊。有冇讀過書啊你?
何必咧 发表于 2010-8-19 00:26

请看上面,我已经说过我读得书少鸟。
放飛機都系急事啦。冇事放你飛機做咩啊?你冇了解過人地乜事就米鬼吵啦。人地放飛機,你地有冇打過電話去問下人地乜事放飛機啊?冇就唔該你收聲啦
个叫小呆既人真係可怜,得罪咗个小气既人...好啦.依家成日都俾人针对住..以后睇怕都好难系启智行啦 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:26

小气是我的缺点,正在改正,某个人得罪的不是我,是群众。
请看帖的前2页,长期放飞机。并不是一两次。
qwe777007 发表于 2010-8-19 00:25

哈,你成日话人地长期放飞机长期霸位.我唔知道咩先算长期咯..........你地个个就系针对小呆,好似小呆就系罪人咁
大把人长期霸位啦,又唔见你发帖"批评"?
放飛機都系急事啦。冇事放你飛機做咩啊?你冇了解過人地乜事就米鬼吵啦。人地放飛機,你地有冇打過電話去問 ...
何必咧 发表于 2010-8-19 00:28

或者你发一条短信真的需要半天咯。
小气是我的缺点,正在改正,某个人得罪的不是我,是群众。
qwe777007 发表于 2010-8-19 00:28

无三不成几..群主喔,起码有一百人先叫群众啦.点解嚟嚟去去就系你地....qwe..春春...系度讲?
回复 87# qwe777007

呵。茂似德某幾個系度針對囖。群眾,冇將群眾咁多好人拉落水啊
强烈建议快d封咗呢张贴.................
哈,你成日话人地长期放飞机长期霸位.我唔知道咩先算长期咯..........你地个个就系针对小呆,好似小 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:28

如何算长期。请问各大服务点。
咁如果人地唔見手機。借問聲又點發短信啊?
咁如果人地唔見手機。借問聲又點發短信啊?
何必咧 发表于 2010-8-19 00:32

你说的真是巧合。
或者你发一条短信真的需要半天咯。
qwe777007 发表于 2010-8-19 00:29

唔好意思,我发短信真系需要半天.咁又如何...系咪法律规定发短信唔可以发半天啊?人地部手机唔见咗,个人无请假又无参加活动,点解个带队唔打电话问问?或者有人会讲,个个都系咁,带队D电话费咪好多.?不过某些人都识得讲.放飞机系个别人咯,(虽然我唔认同就系个别人放飞机,而系好多人放飞机)所以带队唔会连一两个电话费都支付唔起挂?