免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

2010.8.18金钟展能分享

关闭 [复制链接]
呢个人咁无素质都无人讲佢,大家明白啦.针对啊嘛
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:14

因为人地静系偶尔做错....不像某些人。长期....长期....再长期....
话明急事仲边有时间发短信啊,我唔该你啦,唔好成日打错字啊,睇得好辛苦,屋企系咪连本新华字典都无 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:16

求回答。边个字错?
哎,人地做惯带队。点会明白我地D新志愿者啊。人地参加活动洗鬼报名咩。我地唔去霸位。活動位子就比人霸晒。我地都系滿腔熱情咁去參加姐。我地錯?霸個位姐,唔比去米冇出人確認囖。好巴閉咩。啟智D活動多滴是啦。我就唔信你地可以玩曬
再长期都有限啦,除去翻学时间,暑假做志愿者,人地可能仲系好新既新人.你地就系度维护旧人,排挤新人,新人系启智无地位啦.
回复 68# qwe777007

有要事发条短要你几多时间啊??XXX几多号 XXX名称 因有要是不能参加?要打一个钟?

你咁想知,咪讲俾你知咯.系要事唔系要是....wen`mang```
再长期都有限啦,除去翻学时间,暑假做志愿者,人地可能仲系好新既新人.你地就系度维护旧人,排挤新人,新人系启 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:20

无做错噶新人边个排挤?
咁咪系咯,D带队边会明白想参加活动但系霸唔到位既心情啊.
回复  qwe777007

有要事发条短要你几多时间啊??XXX几多号 XXX名称 因有要是不能参加?要打一个 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:21

我错咯,我认咯,我读得书少。无素质,又如何?
回复 72# qwe777007

冇’得罪‘人噶新人就緊系唔會了。
咁咪系咯,D带队边会明白想参加活动但系霸唔到位既心情啊.
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:22

想参加?霸位?想参加会打上霸位两个字?难道你的名称叫霸位
回复  qwe777007

冇’得罪‘人噶新人就緊系唔會了。
何必咧 发表于 2010-8-19 00:22

既然知道自己得罪人了就请做好自己本分。
无做错噶新人边个排挤?
qwe777007 发表于 2010-8-19 00:21

你都识得讲啦,新人....半年都无.做错系正常.新人有错既权利,有改正既权利...今次做错下次咪会做得更好咯...知道边度错,下次唔错咪得咯
- -停拉好,一直系度口水战有用咩?要吵就当面吵去......
唔霸位。邊趕得切改帖啊?人地依家又唔系唔去參加。又唔系霸你張帖。關你乜事啊?吵亂巴閉 吵乜鬼姐。
你都识得讲啦,新人....半年都无.做错系正常.新人有错既权利,有改正既权利...今次做错下次咪会做得 ...
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:24

请看帖的前2页,长期放飞机。并不是一两次。