免费注册

QQ登录

只需一步,快速开始

乌托邦队长等您来提问乌托邦队长的微博乌托邦队长的百度知道乌托邦队长的悟空问答
乌托邦队长的知乎乌托邦队长的头条志愿者报名咨询乌托邦队长微信公众号
加入启智报名志愿者义工登记助力志愿之城

2010.8.18金钟展能分享

关闭 [复制链接]
回复 29# 春春春春

的确放飞机系唔岩,所以呢张贴写得无错啊.下次再放飞机就雪藏个号
回复  qwe777007

哈.,人地无手机你系咪俾钱人地买手机啊....
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:31

无钱买手机,感报名时何必写上手机号呢
或者你觉得我偏帮佢咯,但系我都系有果句讲果句,大把分享贴都有飞机榜啦,点解你地又唔去果D贴都批评飞机榜D人 ...
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:30

能回答你的只有。因为。所以
回复  春春春春

的确放飞机系唔岩,所以呢张贴写得无错啊.下次再放飞机就雪藏个号
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:32

写得无错,我们说得有错鸟?
因为你地故意针对人,所以先会咁,我帮你回答埋啦.
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:42

并希望你说明原因,作家
希望某D人毋搞事,米又封贴,我霖大家都应该知道分享贴系有乜用丫,唔系为左调起某D战火,放飞机者已经得到距应该即惩罚,如果其他服务点都发现成日见到呢个人报名又唔去,大可以都绀做,如果一位志愿者放飞机程度已经绀严重,相信老乌应该会处理呢个人是否适合做一名志愿者.而唔系你一句我一句绀吵,我只系对事唔对人,毋话帮边个。
回复 39# qwe777007

我觉得你地好似连体婴咁咯,次次佢有问题,第一个就系你系度声讨咁.霸位又系咁,呢次又系咁,你平时去开咩服务点啊?都唔见你用呢个号报名嘎?
回复  qwe777007

我觉得你地好似连体婴咁咯,次次佢有问题,第一个就系你系度声讨咁.霸位又系咁,呢 ...
-路人甲 发表于 2010-8-18 23:50

幸福养老院  华仔 09I415 请你大号见人。开个小马甲。女仔怕丑?
回复 41# -路人甲

咁请问你又系边位呢……睇你个id系新注册的,咁就要不你系新志愿者,要不你就系5敢用真面目黎同我地讨论呢个问题啦
唔明某D人点解‘咁’钟意喺论坛搞事囖。你系咪又想搞到老烏黎處理啊。上一張帖仲米吵夠啊。喺想老烏知嘅米直接同老烏講囖。你想點姐。依家大家都系做志願者。你要記住,系志願者。做任何野都系志願。人地冇收你錢架。唔系應分比你咁講架。換位思考。人地咁話你,你會點啊。人地都有阿媽生架。咁黎針對人地,你好開心啊?!大不了米唔做志願者。洗死啊?依家又唔系等志願者開飯,分分鐘都仲要曬錢曬時間。如果你甘講人開心噶話,你都唔配做志願者囖。咁黑心!
唔明某D人点解‘咁’钟意喺论坛搞事囖。你系咪又想搞到老烏黎處理啊。上一張帖仲米吵夠啊。喺想老烏知嘅米直 ...
何必咧 发表于 2010-8-18 23:57

我无做错过事就5怕比人话
oh, my lady gaga。我有話系你咪咩。心虛啊。壞事做多了。沒辦法
好明显,又想玩围攻..?
-路人甲 发表于 2010-8-19 00:01

好明显。你想死鸡撑饭盖
學某些人咁話,唔好對號入座囖。依家又唔系睇電影
oh, my lady gaga。我有話系你咪咩。心虛啊。壞事做多了。沒辦法
何必咧 发表于 2010-8-19 00:02

感你去稳我痛脚然后捉住我黎话咯,相当欢迎